„Tour of Croatia“ - cilj 4. etape u Crikvenici
Objavljeno: 23.04.2018.
Završena je četvrta od ukupno šest etapa poznate međunarodne biciklističke utrke „Tour of Croatia“.

Duga 171 kilometar, etapa je imala start u Starigradu (NP Paklenica), a cilj u Crikvenici.

Biciklisti su nakon prvog prolaska kroz Crikvenicu krenuli prema Grižanama i Novom Vinodolskom, a u njihovu povratku, pobjednik etape Alessandro Tonelli (ITA), je prošao kroz cilj na glavnom crikveničkom trgu nakon 3h56'57'' vožnje. Drugo mjesto je osvojio Enrico Barbin (ITA), a treće Jan Tratnik (SLO).

Natjecatelji su imali podršku s kopna i s mora, od velikih i malih navijača. Trgom se vijorila ogromna crveno-bijela zastava, crveni i bijeli baloni, a na Veloj paladi veliko srce crvene boje. Gledatelji su u zabavnom programu uživali u nastupu Mažoretkinja Grada Crikvenice, klape „Sv. Jelene“ te plesne skupine KUD-a „Vatroslav Lisinski“.

Do dolaska na krajnji cilj utrke u Zagrebu natjecatelje dijeli još 308 kilometara, mnogo potrošenih kalorija i još više okretaja pedala.

Crikvenica je ponosna jer su kadrovi naše Rivijere obišli svijet, točnije više od 170 zemalja u tv prijenosu, baš poput najljepše razglednice.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su bili dio ove predivne sportske priče, a natjecateljima želimo sreću u daljnjem natjecanju.

Detaljnije informacije možete pronaći na internetskoj stranici organizatora – agencije „Top Sport Events“ d.o.o. iz Viškova: www.tourofcroatia.com

 


Top