"Dan promotivnog  iscjeljivanja - od srca srcu"
Objavljeno: 25.04.2018.
U subotu, 28. travnja, u kongresnoj dvorani hotela „Katarina“ u Selcu sve posjetitelje očekuje promocijski program međunarodnog karaktera u kojem sudjeluju brojni praktičari i prezentatori iz Udruge „Kušac“ i njihovi gosti.

Udruga „Kušac“, koja se bavi unaprjeđenjem kvalitete života, organizator je petog po redu „Dana iscjeljivanja – od srca srcu“. Kupnjom ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna, možete isprobati sve što se nudi i prezentira na manifestaciji – holističke terapije, masaže, programirani nakit, prirodne kozmetičke proizvode, kristale, a možete zatražiti i poruke Duše! Kao uvod u „Dan promotivnog iscjeljivanja“, u petak, 27. travnja će se održati predavanje Mirjane Andres Rogović na temu „Zašto se razboljevamo – II. dio“ u zgradi nove Gradske vijećnice u Crikvenici u 19 sati.

Program - 28.travnja:
9:00 – 21:00 – tehnike pomoći i samopomoći, prezentacije, savjetovanja i konzultacije
10:00 - 11:00 – „Wellness iz perspektive klasične kineske medicine“ (predavanje Suzane Jelovečki iz Zagreba, voditeljice centra za „Acupuncture for wellness“ i „De-stress management“)
11:30 – 12:30 – „Wellness je u nama“ (pokazna radionica akupresure i aromaakupresure, pod vodstvom Suzane Jelovečki iz Zagreba)
15:00 – 16:00 – „Raindrop masažna tehnika i primjena Young Living eteričnih ulja u svakodnevnom životu“ (predavanje Žarke Plenča iz centra „Normaviva“ iz Zagreba)
16:00 – 18:00 – „Moja Duša poznaje tvoju Dušu“ (radionica Pranic Healinga u kombinaciji sa drugim priznatim tehnikama, pod vodstvom Mladena Vanjka iz udruge „Purusha“ iz Pule)
18:00 – 20:00 – „Kako izbjeći zamku osjećaja krivnje“ (predavanje Sandre Baksa iz „BKSWU“ iz
Zagreba, organizacije s općim savjetodavnim statusom u Gospodarskom i socijalnom vijeću Ujedinjenih naroda)
20:00 – 21:00 – „Zvučna kupka“ (u izvođenju zvukoterapeuta Ankice Lipovšek iz Udruge „Kušac“ -ponesite prostirku i dekicu za pokrivanje!)

Odvojite vrijeme za sebe i podsjetite se da je bitno brinuti ne samo o tijelu, već i o vlastitoj duši.

Organizator: Udruga za unaprjeđenje kvalitete življenja „Kušac“ Crikvenica
Pokrovitelj: TZG Crikvenice

 


Top