Dani Dječjeg vrtića Radost 2018. godine
Objavljeno: 18.05.2018.
Dani Dječjeg vrtića Radost obilježavaju se svake godine krajem svibnja s ciljem prezentacije rada vrtića te promicanja važnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Ovogodišnji Dani vrtića traju od 21. do 30 svibnja, a započinju Danom otvorenih vrata vrtića u Crikvenici. Dani otvorenih vrata u područnim objektima Dramalj, Selce i Jadranovo održavaju se 23.,24., odnosno 25. svibnja. Pozvani su svi koji žele upoznati rad vrtića a osobito roditelji s djecom koja će tek postati polaznici vrtića. Vjerujemo da će svi uživati u raznovrsnim igrama i aktivnostima koje su pripremili odgajatelji.

U utorak 22.svibnja na pomoćnom nogometnom igralištu održavaju se Sportske igre predškolaca na kojima sudjeluju djeca Dječjeg vrtića Radost i gosti, djeca Dječjeg vrtića Žirek iz Velike Gorice. U večernjim satima djeca područjeg vrtića Dramalj sudjeluju u programu obilježavanja Dana Svete Jelene.

Dani vrtića prilika su za obilježavanje važne obljetnice – 10 godina provođenja programa podrške roditeljstvu „Rastimo zajedno.“ U srijedu 23. svibnja u dvorani „Zora“ (Stara škola, Vinodolska 1, Crikvenica) biti će riječi o teškoćama suvremenog roditeljstva, iskustvima roditelja koji su prošli ciklus radionica te će biti predstavljeni različiti oblici radionica „Rastimo zajedno“ koji se u provode u vrtiću Radost. Obitelj „Rastimo zajedno“ Dječjeg vrtića Radost do danas broji više od 120 roditelja. Sponzor događanja je kavana Toš iz Crikvenice.

Manifestacija Djeca Radosti- Dječji art park održava se u petak 25. svibnja u 18:30 sati. Djeca, roditelji i svi posjetitelji moći će aktivno sudjelovati u glazbeno-sportskim aktivnostima na Trgu Stjepana Radića ili u likovno-kreativnim radionicama koje će Park Palih boraca pretvoriti u pravi art pakt. Pokrovitelji manifestacije su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Grad Crikvenica.

Dani vrtića završavaju 30. svibnja radionicama za predškolce „Budi šašavi znanstvenik“ koje se održavaju u Muzeju Grada Crikvenice. Organizatori radionica su Muzej Grada Crikvenice, Prirodoslovni muzej Rijeka i Dječji vrtić Radost.

 

Top