Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda „KVARNER EXPO 2018“
Objavljeno: 28.05.2018.
Ovogodišnja Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018” održat će se 2. i 3. lipnja 2018. godine u Crikvenici, na Trgu Stjepana Radića (glavni gradski trg na šetnici uz more) u za ovu priliku postavljenom šatoru.

Na izložbi se očekuje dolazak preko 50 izlagača iz svih krajeva Hrvatske.

Svečano otvaranje izložbe predviđeno je za subotu, 2. lipnja 2018. godine u 11.00 sati, a radno vrijeme izložbe bit će od. 10.00 do 20.00 sati u subotu, 2. lipnja, te od 10.00 do 18.00 sati u nedjelju, 3. lipnja. Tijekom trajanja izložbe kompetentna ocjenjivačka komisija izvršit će izbor najkvalitetnijih i najoriginalnijih suvenira.

Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko – goranske županije i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

Pokrovitelji izložbe su Hrvatska obrtnička komora, Primorsko – goranska županija, Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice te Hrvatska gospodarska komora.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije prošle je godine ponovo pokrenula i organizirala tradicionalnu Izložbu suvenira „Kvarner Expo“, koja se održala u Crikvenici, u Gradskoj sportskoj dvorani, u vremenu od 14. do 15. travnja.
Prva izložba suvenira “Kvarner Expo” održana je 2004. godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji i izazvala je veliki interes javnosti, posebno turista koji su u uskrsno vrijeme boravili u Opatiji. Izvorna ideja izložbe je da se na jednom mjestu okupe proizvođači izvornih i originalnih suvenira iz cijele Hrvatske, te da najkvalitetniji suveniri budu ponuđeni u prodajnim objektima suvenira u Hrvatskoj.

Cilj izložbe je prepoznati izvorne, autohtone i tržišno prihvatljive suvenire, koji će preuzeti primat na policama suvenirnica diljem Hrvatske. Usporedni cilj projekta je i želja da ovakva manifestacija omogući brojnim obrtnicima i drugim poduzetnicima, koji u izradi i plasmanu suvenira nalaze svoju egzistenciju, da predstave svoje proizvode I ponude ih tržištu.

 

Top