Najava Kvarner Expo Crikvenica
Objavljeno: 01.06.2018.
„Ponosni smo što je naš grad domaćin ovako značajnoj manifestaciji koja će okupiti izlagače iz svih dijelova Hrvatske i omogućiti im plasman proizvoda na Kvarnersko tržište. Ova je izložba pokazatelj kako grad gleda na obrtnike i poduzetnike i rado im pruža ruku suradnje“ istaknula je uvodno zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice Silvija Crnić.


Turistička zajednica Grada Crikvenice jedan je od pokrovitelja manifestacije. Tea Car, voditeljica projekata turističke zajednice je istaknula kako su Crikvenici potrebne ovakve manifestacije koje će privući goste i produžiti turističku sezonu. „Voljeli bismo da ovakva manifestacija ostane tradicionalno u Crikvenici kako u njoj ne bi uživali samo turisti koji su se našli u vrijeme izložbe u Crikvenici već kako bi ona postala motiv dolaska u Crikvenicu“ istaknula je Car.

U organizacijsko – operativnom smislu Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine domaćin je ovoj manifestaciji. „Trudili smo se da dovedemo ovu tradicionalnu manifestaciju u Crikvenicu. Zahvalni smo što je Obrtnička komora Primorsko – goranske županije prepoznala Crikvenicu kao kvalitetnu destinaciju za održavanje te što su nas podržali pokrovitelji Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Primorsko – goranska županija, Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice. Manifestacija je značajna za izlagače koji će svoje suvenire prikazati i pokušati dogovoriti suradnju s trgovcima, ugostiteljima i turističkim djelatnicima ali i za sve naše članove, lokalne obrtnike koji mogu dogovoriti suradnju i dobiti neke nove ideje“ zaključio je Kristijan Koščić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018” održava se subotu 2. od 10:00 do 20:00 i nedjelju 3. lipnja od 10:00 do 18:00 na središnjem crikveničkom trgu Stjepana Radića. Svečano otvaranje izložbe održat će se u subotu, 2.6. u 11:00 sati. Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko – goske županije i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine. Pokrovitelji izložbe su Hrvatska obrtnička komora, Primorsko – goranska županija, Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice, te Hrvatska gospodarska komora.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o izložbi, budite slobodni kontaktirati agenciju aha marketing d.o.o. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385 91 7639776.

 

Top