Otvoren Kvarner Expo 2018.
Objavljeno: 04.06.2018.
Dva dana, 2. i 3. lipnja, Grad Crikvenica i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine domaćini su obnovljene prodajne izložbe suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018”.

Prilikom svečanog otvaranja istaknuto je potreba za organizacijom ovakvih manifestacija i dana podrška da se Kvarner Expo održava i dalje kao vjetar u leđa proizvođačima ali i onima kojima su proizvodi namijenjeni – turistima, ugostiteljima, trgovcima i radnicima u turizmu. Komplimente izložbi uputili su Dalibor Kratohvil, predsjednik Obrtničke komore Primorsko – goranske županije, Damir Rukavina, gradonačelnik Grada Crikvenice, Vita Dujmović, direktorica Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Rijeka, Anita Beletić, savjetnica za poduzetništvo i obrt pri Upravnom odjelu za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko – goranske županije, Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore i Kristijan Košćić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

Nagrade za najsuvenir su dobili Đuro Štefančić iz Slavonskog broda za vino, rakiju i liker od malina u kategoriji prehrambeni suvenir, Matija Krizmanić iz Delnica za drvene kutije za nakit u kategoriji uporabni predmet ili suvenir, Zdenka Milković iz Virovitice za narodne nošnje na bočicama za likere u kategoriji umjetnički – dekorativni suvenir i obrt za proizvodnju i ugostiteljstvo Vintage iz Šila za kamenu brod lampu u kategoriji najsuvenir ukupno.

Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018” održava se subotu 2. od 10:00 do 20:00 i nedjelju 3. lipnja od 10:00 do 18:00 na središnjem crikveničkom trgu Stjepana Radića. Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko – goske županije i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine. Pokrovitelji izložbe su Hrvatska obrtnička komora, Primorsko – goranska županija, Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice, te Hrvatska gospodarska komora.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o izložbi, budite slobodni kontaktirati agenciju aha marketing d.o.o. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385 91 7639776.

 


Top