"Neki novi klinci" u Crikvenici
Objavljeno: 21.06.2018.
Postoji stara izreka koja kaže da na mladima svijet ostaje, zato je Crikvenica domaćin prave glazbene poslastice čiji su glavni akteri mladi i djeca.

U nedjelju, 24. lipnja, u 21 sat na Trgu Stjepana Radića će se održati 18. po redu Festival za djecu i mladež „Neki novi klinci“. A ima li boljeg i veselijeg društva od dječjeg?

Festival se ove godine održava u dva grada – u Crikvenici i Novom Vinodolskom (23.lipnja). Talentirani mladi glazbenici dolaze iz svih krajeva Hrvatske i uvjereni smo da će vam uljepšati nedjeljnu večer. Festival je poseban po tome što je u pravom smislu mladenački i dječji jer je sve prepušteno njima – od glavnih i pratećih vokala, dječjeg žirija (uz stručni žiri), orkestra i voditelja. U revijalnom dijelu festivala ćemo imati priliku poslušati i starije „nove klince“, koji su nastupali na počecima festivala. Darko Majstorović je i ove godine umjetnički voditelj „Nekih novih klinaca“.

Organizator: Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Grad Novi Vinodolski, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Erste Bank
Medijski pokrovitelji: Novi list, Kanal Ri, Radio Rijeka

Crikvenica se u nedjelju prepušta u ruke mladih, jer kako smo rekli na početku – na mladima svijet ostaje. Posjetite nas, otkrijte zašto su tako mali, a ipak tako veliki.

 


Top