Društvo Naša djeca podijelilo poklone djeci
Objavljeno: 13.12.2018.
Društvo Naša djeca organiziralo je program 10. prosinca 2018.g. u dvorani Zora u 10.30. sati - Sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka da uljepšaju dan bolesnoj i siromašnoj djeci, djeci s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom, te djeci posebne grupe vrtića.
Ovom prigodom smo proveli dvije akcije zajedno: Za osmijeh djeteta u bolnici i Prijatelj prijatelju.

Prva je sa ciljem humanizacije bolničkog liječenja i sa željom da se mali pacijenti brzo oporave i zdravi vrate svojim obiteljima, a da ujedno i shvate da nisu zaboravljeni u ovom bajkovitom mjesecu punom ljubavi i darivanja u našem gradu. Druga akcija Prijatelj prijatelju je tradicionalno druženje Društva Naša djeca s djecom Centra Izvor Selce, s djecom s poteškoćama u razvoju i invaliditetom te djecom posebnog programa vrtića s ciljem da zajedno kroz suradnju postižemo bolje rezultate u našem prijateljstvu osmišljavajuci razne akcije i aktivnosti u njihovo slobodno vrijeme kako bi im djetinjstvo bilo ljepše i zabavnije.

DND je humanitarna udruga građana ljubitelja djece koja kroz odgojno-obrazovne sadržaje uz podršku grada Crikvenice, odgajatelja, učitelja, roditelja i svih ljudi dobre volje radi s djecom i za djecu u našem gradu.

Vrijedne ruke naših članica tete Slavice, Keti, Vesne, Mice, Gojke, Nele, Elme, Jadranke, Branke i Šire , pokrovitelja Grada, naših donatora građana omogućuju nam realizaciju ove manifestacije.

Sv.Nikola i Djeda Božićnjak oduševili su i razveselili naše mališane a oni su im podijelili 250 poklona i školski pribor na zadovoljstvo svih nas.

Dana 12. prosinca 2018.god u 17.30 sati ponovo smo skupa u udruzi Invalida Uspjeh s djecom s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom da im uručimo bonove ukupno 2100 kn i poklone koje nisu mogli primiti u dvorani Zora radi spriječenosti. Svi smo spontano, veselo i sretno uživali uz DJEDA BOZICNJAKA.
Osmijeh na licu naših dragih prijatelja, naš je veliki ponos i dika te smo uvidjeli da je naš cilj postignut.
Darivali smo ih slatkišima, bonovima, poklonima i svi oduševljeni s malim stvarima.
Pjesmom i smijehom uzvratila su nam djeca s roditeljima, svi smo uživali, bilo je dirljivo do poneke suze radosnice.
Poželjeli smo im SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU KAKO NJIMA TAKO I NJIHOVIM OBITELJIMA.

DND Grada Crikvenice
Top