Sljedi nam maškarani vikend za čistu peticu
Objavljeno: 23.01.2019.
Drugi maškarani vikend u Crikvenici je iza nas, a vikend koji je pred nama je za čistu peticu!

U petak, 25. siječnja, ponovo nas očekuje Škola maškaraneh tanci. Pridružite se plesnim parovima i dopustite Eliju Bašanu da u vama probudi možda pomalo uspavano plesno umijeće.

U subotu, 26. siječnja, očekuje vas najluđi maškarani tulum. Plešite i pjevajte s Majom Šuput jer zna se da je baš ona kraljica zabave. Njena poruka za sve one koji ne dođu u najveseliju dvoranu na Kvarneru glasi – NEK TI BUDE KRIVO!

Kao i svaki put do sada, tako će i nadolazeća maškarana zabava ostati zabilježena u najveselijim maškaranim foto galerijama na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Vrhunac programa Maškara u Crikvenici dogodit će se u nedjelju, 27. siječnja - dvije tradicionalne crikveničke maškarane povorke – Velika i Dječja povorka, koje će se ove godine po prvi puta moći pratiti i u televizijskom prijenosu uživo na Kanalu RI. Događaj je to koji svake godine privuče sve više sudionika pa je tako najavljen dolazak preko 50 grupa s ukupno više od 2.500 sudionika iz raznih krajeva Hrvatske, a ponovo očekujemo, već tradicionalno, i nekoliko grupa iz Slovenije (Ptuj, Kidričevo, Kočevje). Pozivamo vas da budete dio najljepšeg dijela ove manifestacije i podržite brojne grupe od najmlađih i najslađih do umirovljenika s maštovitim  kostimima!

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se također pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net . Pronađite nešto za sebe!
 
U privitku vam dostavljamo letak i program Maškara 2019. u Crikvenici.
 
Pozorno ga pročitajte jer na Rivijeri Crikvenici nema predaha od zabave za sve generacije. Mnoštvo zabave, plesa, glazbenih gostiju, čajanki za naše najmlađe i drugih maškaranih događanja čeka samo na vas!

 


Top