Međunarodni veteranski rukometni turnir u Crikvenici
Objavljeno: 06.06.2019.
Osim za zdravu prehranu uz plavu ribu i mnoga zabavna događanja, drugi je vikend u lipnju rezerviran i za sjajne sportske trenutke.

Od 7. do 9. lipnja će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici održavati drugi po redu Međunarodni rukometni turnir veterana. I ove će godine posjetitelji uživati gledajući rukometne veterane i veteranke koji su nekad svakodnevno oduševljavali svojim talentom te bili dijelom svih sportskih rubrika. Iako neće biti najvažniji rezultati utakmica, nego okupljanje rukometnih znalaca, opušteno druženje sportaša i podsjećanje na nezaboravna vremena u kojima su bili vladari rukometnih terena, vjerujemo da nas očekuju uzbudljive i napete minute igre.

Turnir u organizaciji crikveničkoga ženskoga rukometnog kluba „Murvica” okupit će ukupno oko 150 sportaša, odnosno 9 veteranskih ekipa, i to 6 muških: „HSG Albstadt“ (Njemačka), „Tatran Stupava“ (Slovačka), iz Rijeke „Rijeka 1“ i „Rijeka 2“, „Mornar“ (Crikvenica) i „Selce“ i 3 ženske: „Žabice“ i „Kočevje“ iz Slovenije i domaćin susreta ŽRK „Murvica“ iz Crikvenice.

 

Top