Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2019” ovoga vikenda u Crikvenici
Objavljeno: 18.06.2019.
Od petka 21. do nedjelje 23. lipnja od 10:00 do 22:00 će se na središnjem crikveničkom trgu Stjepana Radića održati obnovljena Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2019” na kojoj sudjeluje gotovo 100 izlagača.
U sklopu Kvarner EXPO-a održat će se 21. i 22. lipnja od 18:00 do 23:00 i festival hrvatskih vina „Vino s okusom soli“ na kojem će 20 izlagača iz svih hrvatskih vinskih regija predstaviti hrvatsku eno scenu.

Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko – goranske županije i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine. Pokrovitelji izložbe su Predsjednica Republike Hrvatske, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Primorsko-goranska županija, Grad Crikvenica, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Kvarnera, Jadran Crikvenica Hoteli i Kampovi i komunalno poduzeće Eko – Murvica d.o.o. Crikvenica.

Petar Mamula, dožupan Primorsko – goranske županije naglasio je kako je županija do sada uvijek prepoznala ovako važne manifestacije i podržavala, a to će i nastaviti činiti. „Županija je jedna od prvih prepoznala i podržala ovaj sajam, zato što svoj status uspješne županije između ostalog duguje i vrijednim rukama obrtnika. Svojim uključivanjem u ovaj sajam županija želi dati ruku obrtnicima kako bi uspjeli plasirati svoje proizvode“ rekao je Mamula.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Grada Crikvenice Jasminka Citković istaknula je kako je Grad Crikvenica domaćin i pokrovitelj ove izložbe te kako su ovakve manifestacije potrebne za promociju kvalitetnih autohtonih suvenira.
„Ovakve manifestacije daju priliku obrtnicima da pronađu zainteresirano tržište, odnosno vjetar su im u leđa, a uz lijepo vrijeme koje se najavljuje za vikend očekujemo pun uspjeh izložbe. Bitno je da se ovi autohtoni hrvatski suveniri nađu u domaćinstvima i domovima širom lijepe naše ali i svih emitivnih tržišta turista koji ovaj vikend budu u Crikvenici“ zaključila je Citković te dodala kako joj je posebno drago da će se u sklopu ove manifestacije održati i festival hrvatskih vina VINO s okusom SOLI na kojem će se predstaviti hrvatska eno scena.

„Očekuje se preko 100 izlagača iz cijele Hrvatske, ovo je prilika s jedne strane za obrtnike koji promoviraju svoje proizvode, a s druge za hotelijere, trgovce i vlasnike smještajnih kapaciteta da opreme svoje objekte i razvesele turiste“ – zaključio je Željko Dimitrić, tajnik Obrtničke komore Primorsko - goranske županije i dodao kako je Obrtnička komora izuzetno zahvalna svim sponzorima i domaćinu Gradu Crikvenici.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o izložbi, budite slobodni kontaktirati agenciju aha marketing d.o.o. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385 91 7639776.

 

Top