Počinje najveseliji festival u Crikvenici
Objavljeno: 18.07.2019.
Odbrojavamo sate do početka najveselijeg festivala u Crikvenici. Festivala u kojemu je jedini zakon koji vrijedi obilje zabave. Trgovi i ulice će poskakivati od smijeha, parkovi i rive će se razigrati i postati šarene pozornice na otvorenom.

Susret s „CrikvArtom“, najzabavnijim festivalom uličnih zabavljača, koji je dio ovogodišnjega ljetnoga programa „Crikvenica Summer Showtime“, zakazujemo za 19. i 20. srpnja. Centar Crikvenice će biti ispunjen veselim, maštovitim i vještim uličnim zabavljačima, koji će i ove godine zabavljati sve generacije svojim nesvakidašnjim izvedbama i oduševiti nas spontanošću, toplinom i zaraznom pozitivnom energijom.

Otvorenje šestoga po redu „CrikvArta“ kreće u petak, 19. srpnja u 20 sati uz hodajući performans na štulama. Slijedi cirkus show „Kesten i papaja“, nastup čovjeka-kameleona, glazbeno-plesni performans „Feng Shui“ te „Klaun Barabba show“. U subotu navečer posjetitelje će zabavljati hodajući performans na štulama, „Clown“ – Barabba show, „El Cric“ show, Cabaret „Triola la la la“, kinetička instalacija „Nevidljiva ljepota“ te vatreni performans „Las Calaveras“.
Oba će dana od 19 do 23:30 sati u centru grada biti i Art sajam s bogatom ponudom originalnih rukotvorina i suvenira, a pripremaju se i zabavne radionice za goste.

Sve dok traje „CrikvArt“ na više lokacija u gradu očekujte ugodna iznenađenja i zanimljive susrete s neobičnim i simpatičnim izvođačima, kao što su hodači na štulama – „The Big Lady“, pantomimičar, face painting, klaun Barabba, i Monsieur.

Rezervirajte vrijeme za „CrikvArt“ i saznajte koja je najbolja definicija zabave. Kada? Već ovaj vikend, 19. i 20. srpnja u centru Crikvenice.

P.s. Teško se odlučiti kada je program bolji i zanimljiviji – e, baš zato morate doći oba dana i uživati u društvu nepredvidivih i genijalnih uličnih zabavljača!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica

 

 


Top