Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
Objavljeno: 05.08.2019.
Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, u nedjelju, 04. kolovoza položeno je cvijeće i zapaljene su svijeće na grobovima poginulih branitelja u Grižanama, Selcu, Jadranovu, Dramlju i u Crikvenici te na centralnim križevima za sve poginule hrvatske branitelje te su vijenci položeni i u Parku hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te na Spomeniku braniteljima Domovinskog rata.

Vijence je položila zajednička delegacija Grada Crikvenice, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnika Hrvatskog časničkog zbora, predstavnika PP Crikvenica te predstavnika Udruge antifašističkih boraca Crikvenica. Delegaciju su predvodili zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović i predsjednik Gradskog vijeća Josip Friš.

Na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, danas je delegacija Grada Crikvenice predvođena predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Frišom položila vijence i zapalila svijeće na spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Zalužnici i Otočcu te na spomen obilježju hrvatskom branitelju Niki Jerkoviću.

 


Top