4. Memorijal "Darka Brnjca"
Objavljeno: 21.08.2019.
Ovu subotu, 24.08., sa početkom u 15,00h na Gradskom plivalištu u Crikvenici održati će se 4. po redu Memorijal "Darka Brnjca".

Turnir je posvećen našem sugrađaninu Darku, prerano preminulom vaterpolskom zaljubljeniku, koji je u punom smislu te riječi "živio".

vaterpolo. Unio je cijeli svoj život u ovaj sport, a posljednje četiri godine djelovao je kao predsjednik Vaterpolskog saveza Primorsko-goranske županije. Također, pomogao je u osnivanju Vaterpolo kluba "Crikvenica", te su nemjerljive njegove zasluge pri brzoj integraciji i afirmaciji kluba na lokalnoj i državnoj vaterpolskoj sceni.

Memorijal je namijenjen igračima do 15 godina starosti (rođeni 2004. i mlađi uz mogućnost korištenja dvojice igrača rođenih 2003.).
Ove godine svoj je nastup potvrdilo šest ekipa: Primorje, Opatija, Pula, Palada, ženska ekipa Tribes (iz irskog Galway-a) i domaćin VKC.

Momčadi će biti podijeljene u dvije skupine, dok će utakmice suditi isključivo treneri. Prvoplasirane momčadi iz svake skupine idu izravno u polufinale, dok će 2. i 3. plasirane razigravati za ulazak u polufinale. Nakon polufinala slijedi finale.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice, te se organizatori ovim putem zahvaljuju na pomoći pri organizaciji ovog turnira za mlade.

 

Top