Sufinanciranje prijevoza učenika srednjoškolaca i studenata 2019./2020.
Objavljeno: 06.09.2019.
Pravo na sufinancirani prijevoz ostvaruju: redovni učenici i studenti sa prebivalištem na području Grada Crikvenice

Zahtjev – može se preuzeti osobno u Gradskoj upravi Grada Crikvenice, Kralja Tomislava 85, soba broj 15, na ulaznoj porti, ili preuzeti ovdje u privitku ispod. (u slučaju maloljetnosti, obrazac potpisuje roditelj)

Uz zahtjev, potrebno je:
- preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu korisnika (učenika ili studenta);
- potvrda o upisu u školu, fakultet

Prijave je moguće poslati elektronskim putem, na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili osobnom predajom na gore navedenoj adresi.

Danom predaje zahtjeva i pripadajućih dokumenata, ostvaruje se pravo na kupnju karte s popustom u Poslovnici Autotrans Arriva u Crikvenici. (istoga dana u poslijepodnevnim satima, nakon 15:00 h.)

Napomena:
- učenici Osnovnih škola na području Grada Crikvenice, potrebnu dokumentaciju rješavaju u tajništvu škole. (za city bus za područje mjesta Crikvenica, kao i prijevoz učenika osnovnih škola Jadranovo -Crikvenica, Dramalj – Crikvenica te Selce – Crikvenica)

- učenici Srednje škole Dr. Antuna Barca s prebivalištem na području Grada Crikvenice dokumentaciju za subvencionirani prijevoz mogu riješiti u tajništvu škole ili osobno na gore opisan način, osobnom predajom dokumentacije.

 

Top