Promocija na sajmu REXPO
Objavljeno: 28.11.2019.
Promocija Grada Crikvenice kao grada s povoljnim poslovnim okruženjem na međunarodnom sajmu investicija REXPO

Na poziv Centra za lokalni ekonomski razvoj Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (CLER d. o. o.), Denisse Mandekić iz Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte Grada Crikvenice i Margareta Goić Beretin iz Poduzetničkog centra „Vinodol“ sudjelovale su na međunarodnom sajmu investicija REXPO koji se 26. i 27. studenoga održao u Zagrebu.

Posjetitelji sajma dobili su informacije o razvojnim projektima Grada Crikvenice, Strategiji gospodarskog razvitka, suradnji Grada Crikvenice s poduzetnicima i potpornim institucijama te programima poticanja poduzetništva na području grada Crikvenice.

Grad Crikvenica je u procesu recertifikacije za međunarodni BFC SEE certifikat grada s povoljnim poslovnim okruženjem te se na sajmu prezentirao u suradnji s CLER-om, Nacionalnim tehničkim tajništvom nadležnim za provođenje Programa Certifikacija gradova i općina s povoljnim poslovnim okruženjem (BFC SEE) u Republici Hrvatskoj. Ispunjenjem niza zahtjevnih kriterija Grad Crikvenica je još 2015. g. bio među prvim gradovima, odnosno treći grad u Republici Hrvatskoj, koji je stekao titulu grada s povoljnim poslovnim okruženjem.


 


Top