Treći adventski vikend u Crikvenici pred vratima
Objavljeno: 12.12.2019.
Proteklog vikenda, točnije u petak, u Crikvenici u Gradskoj galeriji je otvorena izložba Advent u galeriji, koju će biti moguće pogledati sve do kraja prosinca.

U Preradovićevoj i proteklog je vikenda bilo veselo i puno posjetitelja, jer u petak su se za dobru atmosferu pobrinuli Madafunkazi i The Frajle. The Frajle su svojim ritmovima rasplesale Preradovićevu i donijeli sa sobom pozitivnu atmosferu.

Vikend je bio u znaku dolaska svetog Nikole koji je po mjestima već u petak podijelio poklone svoj djeci, te u subotu i u Preradovićevoj pozdravio djecu, a u dvorani Zora održane su i četiri predstave za djecu po uzoru na Ježevu kućicu.

U popodnevnom terminu održana je radionica kušanja vina, autohtonih vinskih sorti Kvarnera uz trostrukog prvaka Hrvatske u sommelierstvu g. Filipa Savića. Kapacitet radionice je bio popunjen do zadnjeg mjesta te su posjetitelji mogli kušati više sorti vina s Kvarnera te čuti puno zanimljivih i poučnih informacija o kušanju vina.
Za dobru subotnju atmosferu pobrinula se grupa Trend, dok je u tiho nedjeljno popodne sve prisutne u Preradovićevoj zabavljao Blenders bend.

I ovog vikenda, pregršt zanimljivih događanja očekuje sve posjetitelje crikveničkog Adventa. Kroz tjedan se u Gradskoj knjižnici Crikvenica i Muzeju Grada Crikvenice održavaju radionice i pričaonice za djecu.

Ovim putem obavještavamo da se ZBOG IZNIMNO LOŠE VREMENSKE PROGNOZE, OVAJ PETAK NEĆE ODRŽATI ADVENTSKO FRAJANJE TE NASTUP GRUPE AURORA.

U petak će se u 19:00 sati održati tradicionalni Božićni koncert Jose Butorca u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije s početkom u 19:00 sati, a Božićni sajam Osnovne škole Zvonka Cara bit će održan u subotu u jutarnjem terminu, u 10:00 sati. Isto tako Glazbena škola Vladimira Nazora upriličit će danas 12.12.2019. u 17.30 sati u auli škole Božićni koncert.

Subotu će Crikvenicom proći veseli vlakić Djeda Božićnjaka, a Magic Leon i Montessori božićni dan upotpunit će program za djecu.

U popodnevnom terminu održat će se radionica zdravih slastica u Muzeju Grada Crikvenice te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se pridruže, dok će se Preradovićevom oriti veseli zvuci Grooversa.

Nedjelju će djeca uživati u oslikavanju lica i izradi balona u Adventskom parku, dok će u Preradovćevoj nastupiti duo Kokonut.

Uvijek rado viđeno skazanje živih jaslica ponovno je u Crikvenici i to u nedjelju od 17:00 sati u Preradovićevoj ulici.

Veselimo se još jednom adventskom vikendu u Crikvenici!

 


Top