Maškare Crikvenica - uskoro prva maškarana zabava
Objavljeno: 18.01.2020.
„Došlo je vrijeme za maškarano ludilo, a ključevi grada su napokon u rukama maškara! Nadamo se da ćete se i vi pridružiti zabavama u petom godišnjem dobu te s prijateljima u dobroj atmosferi uživati u programu.

Najtraženija će maškarana lokacija u subotu, 18. siječnja, svakako biti crikvenička gradska sportska dvorana. Zagrijavanje kreće već u ranim poslijepodnevnim satima, jer će u 15 h početi tradicionalni Otvoreni maškarani pikado turnir u organizaciji vrijednih članova Udruge umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske.

Uvod u veselu noćnu maškaranu atmosferu kreće oko 21 h uz bogatu maškaranu večeru i glazbene domaćine, grupu „Point“. Nakon njih dolazi glavna glazbena gošća ̶ temperamentna i sjajna Indira Forza, a večer će začiniti uzbudljivi plesni show „Samba show“. I posebno naglašavamo novu ponudu u dvorani - subotom možete uživati i uz ukusna domaća jela na posebnim Maškaranim večerama (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990), a detalje o jelovnicima potražite na www.maskare.net. Nude se ukusna jela - maškarane plate, dimljene kobasice, dimljeni buncek, krvavice, kiselo zelje, maškarana jota, fritule…

Nedjelja, 19. siječnja od 15 h, rezervirana je za čajanku i tombolu u Hotelu „International“ u centru Crikvenice te opušteno druženje uz animaciju s medom „Linom“ i igre za djecu.

Za još više osmijeha na maškaranim licima pobrinuli su se ugostitelji i obrtnici s crikveničkoga područja, koji i ove godine u sklopu "Vesele maškarane škrinjice" nude brojne pogodnosti i popuste, kao što su 10 % popusta za maškarane goste ili treća besplatna frizura istoj mušteriji tijekom maškaranoga razdoblja. Detalji o blagu koje skriva maškarana škrinjica nalaze se na letku Maškara 2020. i na www.maskare.net, gdje se nalazi i posebna ponuda smještaja.

Maškarani pikado, dinamična Indira Forza, ukusna jela i zarazno dobri ritmovi sambe ̶ kombinacija za nezaboravnu maškaranu subotu u Crikvenici!

Više na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: „Fine Food“, „Eko- Murvica“ d.o.o., „Jadran“ d.d.
Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja „Duga“, „Gornji kraj“ i „Matkovići“, Udruga „Kušac“, Katedra čakavskoga sabora „Kotor“, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske
Pokrovitelj: Grad Crikvenica
Sponzori: „Podravka“, „Adrialin“, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, Hotel „Marina“ Selce, Ronilački centar „Mihurić“, „Marinero Tours“, „Hyper Dizajn“, „Lidl“, Hostel „Karlovac“, Županijska lučka uprava Crikvenica
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka“

 

Top