Omiljeni Jole rasplesao sve generacije
Objavljeno: 03.02.2020.
Čini vam se da maškarani dani prolaze sve brže? I nama! Nismo se pravo ni okrenuli, a već je četvrti vikend iza nas.

Ovu su maškaranu subotu jedva dočekali brojni posjetitelji, i to gotovo sve generacije. „Krivac“ za to je glavni glazbeni gost večeri Joško Čagalj ̶ Jole. Već je odavno poznato da je legendarni glazbenik najbolje jamstvo za vrhunsku zabavu. Iznimka nije bila ni ova subota, jer simpatični Jole je začas napunio plesni podij i unio vedrinu u prepunu Gradsku sportsku dvoranu u Crikvenici. Maske su bile sjajne, a trajan je podsjetnik na njih foto-galerija na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica. Ako slučajno niste bili, imate vremena za nadoknaditi propušteno, jer čekaju nas još dvije subotnje maškarane zabave u Crikvenici. Za prijevoz ne brinite, jer subotom besplatno vozi maškarani City bus, čiji raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

U nedjelju su u crikveničkome Hotelu „International“ uživali mališani i njihovi najmiliji. Bilo je šareno, veselo, rasplesano i zabavno, baš kako i treba biti na nedjeljnoj čajanci i tomboli.

Ne zaboravite da „Vesela maškarana škrinjica“ u Crikvenici nudi razne popuste i pogodnosti, a detalji o lokacijama nalaze se na letku Maškara 2020. i na www.maskare.net, gdje možete pronaći i posebnu ponudu smještaja. Na istoj vas stranici čeka i posebna ponuda smještaja i ovogodišnja maškarana novost - jelovnici za Maškarane večere na subotnjim zabavama u Gradskoj dvorani u Crikvenici (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990).

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: „Fine Food“, „Eko- Murvica“ d.o.o., „Jadran“ d.d.
Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja „Duga“, „Gornji kraj“ i „Matkovići“, Udruga „Kušac“, Katedra čakavskoga sabora „Kotor“, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske
Pokrovitelj: Grad Crikvenica
Sponzori: „Adrialin“, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, Hotel „Marina“ Selce, Ronilački centar „Mihurić“, „Marinero Tours“, „Hyper Dizajn“, „Lidl“, Hostel „Karlovac“, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Podravka“
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka

 


Top