Psihološka pomoć - savjetovalište sretniji Grad Crikvenica
Objavljeno: 19.03.2020.
Savjetovalište Sretniji grad Crikvenica sa svojim stručnim timom stoji na raspolaganju pružajući psihološku pomoć sugrađanima.
Kontaktirati nas možete preko Facebook stranice Savjetovalište Sretniji grad Crikvenica. S obzirom na tešku situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, smatramo da je važno imati oslonac, kako bližnjih, tako i stručnih osoba koje vam mogu dati smjernice o tome kako se ponašati u ovim trenutcima.

Možete nam se obratiti s povjerenjem i bez zadrške u bilo koje doba dana. Cilj nam je zaštititi mentalno zdravlje djece, koji nemaju kapaciteta da se nose sa situacijom koju ne razumiju. Pružajući podršku odraslima želimo ih naučiti i potaknuti da svojim ponašanjem i postupcima olakšaju život sebi i svojim najmlađima te ih zaštite od nepotrebnog stresa i straha. Vrijeme je da se posvetimo sebi i svojim bližnjima, naučimo kako se nositi sa stresom i nepoznanicama.

Iskoristimo ovo vrijeme u druženju i posvećivanju jedni drugima te tako zadovoljimo ljudske potrebe za sigurnošću, ljubavlju i pripadanjem.

Kontakti:
Psihologinje:
Andrea Bačić-Pavat- 098 962 80 65
Irena Križanec,- 091 971 34 52

Soc.pedagozi:
Iva Vukić Antić - 098 354 831
Nikica Sečen - 091 51 51 331
Top