Pozitivnu kampanja POVJERENJE I PRIJATELJSTVO #samopozitivno
Objavljeno: 17.04.2020.
Obavještavam Vas da smo pokrenuli novu, pozitivnu kampanju POVJERENJE I PRIJATELJSTVO #samopozitivno za oporavak HR turizma kojom pojačavamo marketinške aktivnosti najviše na domaćem a, kad mjere koje se odnose na COVID-19 počnu popuštati, i na stranom tržištu. U kampanju uključujemo aktivno cijeli turistički sektor, naše pratitelje, turiste, goste te sve partnere, lokalno i globalno.
Poseban naglasak Vam stavljam na Voucher POVJERENJA I PRIJATELJSTVA kojim ćemo promovirati sve segmente turističkog sektora, koji omogućava svakome da njegovom kupnjom pomogne naše ugostitelje, hotelijere, privatne iznajmljivače i ostale sudionike u turizmu sada, da bi u periodu sljedećih godinu dana prilikom korištenja vouchera imao za njega minimalno 25% veću vrijednost. Kako to funkcionira detaljnije pogledajte u PDF dokumentu u prilogu.

Uz Vouchere, brojne su aktivnosti koje provodimo, a dodatno želim istaknuti:
  • Online VR360 i video kampanju na društvenim mrežama kroz koju se potiče emotivna povezanost sa turističkim destinacijama koje su ranije posjetili ili koje žele posjetiti
  • Kompilaciju selfie videa direktora turističkih zajednica koji sadrži obraćanje tržištu
  • Kompilaciju selfie videa vlasnika objekata gdje pozdravljaju svoje goste
  • Intenzivnu komunikaciju sa turističkim agencijama u državama u okruženju
  • Plasman videa destinacija i reportaža “ Komadić raja Hrvatske “ putem lokalnih TV postaja
Sve marketinške aktivnosti, postavljanje i promociju informacija online odrađuje tvrtka Pointers bez ikakve dodatne naknade, kao zahvalu našim partnerima na povjerenju te kako bismo dali svoj doprinos nastaloj situaciji u našem sektoru poslovanja.

Također, u ovoj inicijativi pridružio nam se portal www.samopozitivno.com kao medijski pokrovitelj.

Vaš zadatak dragi naši kolege je isključivo da dijelite informaciju sada sa Vašim sugrađanima koji se bave turističkom djelatnošću te kada postavimo vouchere za svaku destinaciju da to podijelite na što više svojih kanala komunikacije je moguće. Ostatak prepustite nama!

Zajedno smo u svemu ovome i jedino ćemo se još boljom suradnjom i zajedničkim angažmanom u kampanji zajedno iz ovoga i izvući!
Zato, #samopozitivno i idemo biti spremni za trenutak povratka u pozitivnu stvarnost.
Top