Novodonesene odluke – 19. travnja
Objavljeno: 20.04.2020.
ODLUKA O UKIDANJU NUŽNE MJERE ZABRANE NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA NA PODRUČJU PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Na temelju prijedloga Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije od 19. travnja 2020. godine ukida se nužna mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Primorsko-goranske županije na način da se nužna mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka ukine za tri područja koja su definirana ovom Odlukom.

Nužna mjera ukida se za područje Gorski kotar, područje Otoci te područje Primorje kako je navedeno u Odluci koja je u privitku ove obavijesti.

Za kretanje na područje Gorskog kotara dovoljna je propusnica Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice, dok je za odlazak na otoke potrebna i propusnica nadležnog otočnog stožera.

Od dana ukidanja mjere napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za gore navedena područja (i točno precizirana u tekstu Odluke), e-Propusnica je potrebna samo za odlazak s jednog područja na drugo područje ili na područje druge županije.

 

Top