Obavijest o otvaranju Gradske knjižnice Crikvenica
Objavljeno: 30.04.2020.
Poštovani korisnici, prema uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i sukladno planu rada prilagođenom epidemiološkim mjerama, od ponedjeljka 4. svibnja 2020. korisnicima Gradske knjižnice Crikvenica ponovno se omogućava usluga povrata i posudbe knjiga i AV građe, ali prema prilagođenom ritmu, radnom vremenu i uz poštivanje mjera zaštite.

Prva faza 4.5.2020. – 18.5.2020.

1. Otvara se samo Središnji odjel u Crikvenici - svi ogranci i stanice ostaju zatvoreni.

Radno vrijeme za korisnike:
ponedjeljak, srijeda, petak 10 – 14
utorak, četvrtak 14 – 18

2. Čitaonica ostaje zatvorena i nema posudbe periodike.

3. Korisnicima se knjige izdaju na zahtjev i nije moguće prelistavanje knjiga, pa će korisnici prije dolaska u knjižnicu trebati pregledati katalog GKC s raspoloživim naslovima žele određeni naslov: https://crikvenica.zaki.com.hr/pages/search.aspx?&currentPage=1&searchById=-1
U slučaju da korisnik nema popis željenih naslova knjižničarke će mu odabrati nešto od brojnih noviteta koji su na raspolaganju.

4. POSUDBA KNJIGA MOGUĆA JE JEDINO UZ PREDOČENJE ČLANSKE ISKAZNICE, a svim novoupisanim korisnicima iskaznice će se uručiti pri sljedećem dolasku u knjižnicu.

5. NAČIN POSUDBE:
POSUDBA KNJIGA OBAVLJA SE KROZ PROZORE KNJIŽNICE U PRIZEMLJU NA NAČIN DA SE NA OZNAČENOM PROZORU LIJEVO OD VRATA VRAĆAJU POSUĐENE KNJIGE, A NA OZNAČENOM PROZORU DESNO OD VRATA PREUZIMAJU NOVOPOSUĐENE KNJIGE.

6. Odjednom će se moći posuditi maksimalno 4 naslova po korisniku na rok od 30 dana.

7. Za informacijski zahtjev bit će potrebno poslati upit na mejl Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. koji će biti riješen u roku od 24 sata od zaprimanja zahtjeva.

8. Molimo korisnike da se OBAVEZNO zaštite rukavicama i maskom i drže propisanih pravila socijalnog distanciranja, te da u slučaju znakova povišene temperature ili respiratornih problema odgode dolazak u knjižnicu.

Nema potrebe stvaranja gužve i redova ispred knjižnice jer je sva trenutno posuđena građa PRODUŽENA do 1. lipnja 2020.!, a vidite li gužvu ispred knjižnice prošećite i navratite. kasnije.

Knjige posuđene u Ogranku Selce i Knjižnoj stanici Dramalj korisnici će moći vratiti po njihovom otvaranju, a nove knjige mogu zadužiti u Središnjem odjelu u Crikvenici.

O popuštanju mjera u 2. fazi koja ovisi o epidemiološkim mjerama i situaciji bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Mislite na svoje zdravlje jer čuvajući druge čuvate i sebe!

 

Top