DV Radost donirani zaštitni viziri i jednokratne zaštitne maske za djelatnike
Objavljeno: 04.05.2020.
Gospodin Danijel Šimunić je u ime Hrvatske zajednice tehničke kulture uručio ravnateljici Dječjeg vrtića Radost Martini Magaš donaciju 70 komada zaštitnih vizira za djelatnike te se ravnateljica zahvalila u ime svih djelatnika na donaciji.  

Hrvatska zajednica tehničke kulture je bolnicama, vrtićima i školama, graničnoj policiji, domovima za starije, bankama, trgovinama na području Primorsko goranske županije donirala ukupno skoro 900 vizira koje sami izrađuju. 

U četvrtak, 30. travnja, u prostorijama Crvenog križa u Crikvenici ravnateljica vrtića Martina Magaš primila je donaciju jednokratnih zaštitnih maski te se zahvalila Udruženju obrtnika Crikvenice i Vinodolske općine i Gradskom društvu Crvenoga križa na ovoj vrijednoj donaciji.
„Vrata naših vrtića postepeno i oprezno otvaramo 11. svibnja 2020. godine. Sve pripremljene mjere i postupke koji će biti objavljeni na web stranicama vrtića i u medijima usklađujemo sa preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Veselimo se ponovnom druženju, igri i učenju, a posebno nas veseli vraćanje dječjeg žamora u naše kuće. Želimo ostati sigurno mjesto za boravak naše djece i svih djelatnika te poduzimamo sve potrebne epidemiološke mjere“ poručuju iz Dječjeg vrtića Radost.

 

Top