Postepeno popuštanje mjera
Objavljeno: 14.05.2020.
Grad Crikvenica jedan je od gradova koji je jako discipliniran u borbi protiv koronavirusa te su građani, ali i svi oni koji se nađu na području grada, odgovorni te se drže svih propisanih mjera.

Isto tako bez obzira na sve mjere koje su donesene molimo građane da se i dalje pridržavaju mjera koje propisuje Nacionalni stožer, jer nažalost opasnost od zaraze nije prošla te bismo uistinu htjeli da ovako dobro stanje na području našeg grada i ostane.

S obzirom na tri vala popuštanja mjera, donosimo nekoliko informacija koje bi građanima mogle biti zanimljive. Tako je od prošlog ponedjeljka moguće korištenje dječjih igrališta, dok je od ovog ponedjeljka, 11. svibnja moguće putovati po cijeloj Hrvatskoj bez propusnica. Restrikcija mjera je i u slučaju održavanja sprovoda te pohađanja autoškola.

Od jučer je moguće korištenje i fitness centara te teretana, a od 18. svibnja opet će biti u funkciji i bazeni. Nastavno na sva navedena popuštanja mjera moraju se i dalje poštovati propisi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

U privitku ove obavijesti nalaze se sve novodonesene odluke.

 

Top