FLAG natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru mjere A.1.3. povećanje svijesti o nutritivnim vrijednostima ribe kod djece u vrtićima
Objavljeno: 03.08.2020.
FLAG natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru mjere A.1.3. povećanje svijesti o nutritivnim vrijednostima ribe kod djece u vrtićima iz lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014. – 2020. FLAG-a TUNERA.

Predmet natječaja Lokalne akcijske grupe u ribarstvu TUNERA (u daljnjem tekstu: FLAG) je dodjela javne potpore za provedbu aktivnosti u okviru odobrene mjere LRSR s ciljem olakšavanja dostupnosti i pripreme lokalnog ulova u ustanovama za predškolsko obrazovanje koje imaju mogućnost pripreme obroka, te povećanja potrošnje proizvoda ribarstva i akvakulture i stvaranje zdravih navika u prehrani od najranije dobi, te održavanja edukativnih aktivnosti vezanih uz povećanje osviještenosti i informiranosti krajnjih potrošača o važnosti i dobrobiti konzumacije proizvoda ribarstva i akvakulture na području FLAG-a TUNERA.

Rok za podnošenje prijava počinje teći od 21. 8. 2020. godine do 2. 10. 2020. godine. Ukupno raspoloživa sredstva javne potpore za sufinanciranje Mjere A.1.3. na ovom FLAG natječaju iznose: 528.290,00 kn. Najviši iznos javne potpore po korisniku/projektu iznosi 75.470,00 kn.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći na: http://lagur-tunera.hr/wp/?page_id=12

 

Top