Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti
Objavljeno: 06.08.2020.
Na području grada Crikvenice ove su godine na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, u srijedu, 5. kolovoza, položeni vijenci i zapaljene svijeće na grobovima poginulih branitelja te na centralnim križevima u Grižanama, Jadranovu, Crikvenici, Dramlju i Selcu.

Osim na grobove i centralne križeve, vijenci su položeni i u Parku hrvatskih branitelja na Petaku te na Spomeniku braniteljima.

Vijence je položila i svijeće zapalila zajednička delegacija Grada Crikvenice na čelu s gradonačelnikom Grada Crikvenice Damirom Rukavinom, predstavnika udruga proizašlih iz Domovinskog rata te predstavnika policijske postaje Crikvenica.

Nakon polaganja vijenaca, u 11:00 sati održana je Sveta Misa za domovinu sve hrvatske branitelje u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Crikvenici.

Zabavni dio programa koji se trebao održati u večernjim satima, nastup klape Nevera i grupe Point, odgođen je zbog loše vremenske prognoze.

Delegacija Grada Crikvenice i predstavnika udruga proizašlih iz Domovinskog rata na čelu s predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Frišom sudjelovala je i na svečanosti polaganja vijenaca na spomen obilježjima u Otočcu i Zalužnici.

 


Top