Informacije stožera civilne zaštite Grada Crikvenice
Objavljeno: 13.11.2020.
Temeljem evidencije epidemiološke službe koja djeluje na području grada Crikvenice te Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice obavještavamo da je trenutni broj aktivnih slučajeva na području grada Crikvenice 70 (zadnjih 14 dana zaključno sa danom 12. studenim).
Ovim putem apeliramo i molimo sve građane da se strogo pridržavaju epidemioloških mjera te nose masku u svim zatvorenim prostorima i otvorenim prostorima u kojima se ne može održavati propisana socijalna distanca. Isto tako molimo da se građani koji su u samoizolaciji drže propisanih mjera kako bi sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svojih sugrađana.

U jednoj od naše dvije osnovne škole, jedan je razredni odjel upućen u samoizolaciju zaključno sa 19.11.2020. zbog jednog pozitivnog nalaza učenika na COVID-19. Za taj razredni odjel od ponedjeljka, 16.11.2020. nastava će se odvijati u virtualnim učionicama na Zoomu u realnom vremenu.

Slijedom ove informacije poduzete su sve potrebne epidemiološke mjere zaštite te je kontaktirana epidemiologinja. Preporuča se roditeljima/skrbnicima praćenje djeteta te ukoliko uoče neke od simptoma COVID-19 (kašalj, otežano disanje, povišena tjelesna temperatura, dijareja, povraćanje i sl.) telefonom obavijeste obiteljskog lijecnika.

Čuvajte se i ostanite zdravi!

 

Top