Provedite romantičan jesenji vikend u Crikvenici
Objavljeno: 23.11.2020.
BUDITE KREATIVNI I OSVOJITE VEČERU U HOTELU ESPLANADE****

Rivijera Crikvenica obojana je u jesenje boje, a kao destinacija podjednako atraktivna u svako godišnje doba, poziva vas da otkrijete njene jesenje čari.

Bilo da želite provesti romantičan vikend s vama posebnom osobom ili pokloniti vašoj obitelji nezaboravan jesenji doživljaj u Crikvenici, GOURMET & SPA RETREAT U BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE U CRIKVENICI pružit će vam vrhunsko gastronomsko i wellness iskustvo.

Boutique hotel Esplanade prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten je na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, svega nekoliko stotina metara od središta Crikvenice.

Esplanade nudi vrhunsku uslugu te jedinstven i nezaboravan doživljaj, uz individualan pristup svakom gostu. U svakodnevnoj ponudi nude se bogati à la carte doručak te fine dining večera u pet sljedova koja garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa po cijeni od 150 kuna. Svim gostima nudi se mogućnost besplatnog posluživanja doručka i večere u intimi hotelske sobe kako bi se i u ovim specijalnim uvjetima mogli neometano opustiti. Holistička spa oaza hotela nudi jedinstvene tretmane za njegu tijela i duha.

Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Zato svakako posjetite Crikvenicu ove jeseni, otkrijte skrivene dragulje ovoga područja, naše šetnice i planinarske staze, prostore za sportaše i rekreativce ili skrivene lokacije za zaljubljene.

Osvojite večeru u pet sljedova za dvije osobe u hotelu Esplanade****! Informacije pronađite u ponedjeljak, 23.11.2020. na Facebook stranici Crikvenica-Croatia.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelj nagrade: Jadran d.d. Crikvenica

 


Top