Primorske novitadi 07/2016
Objavljeno: 06.10.2016.

Preuzmite u digitalnom obliku list Grada Crikvenice. Primorske novitadi broj 7. rujan 2016.

Drage čitateljice i čitatelji,

prije točno godinu dana u rukama ste po prvi put držali Primorske novitadi. Tada je u Uvodniku izvršni urednik, gospodin Ivica Tomić, napisao da je namjera Novitadi promovirati sve dobro, lijepo i pozitivno što se događa u našoj Crikvenici. To smo i ostvarili u ovih godinu dana. Pisali smo o brojnim dobrim projektima, zanimljivim događanjima, novim manifestacijama, perspektivnim sportašima, uspješnim poduzetnicima, našim istaknutim sugrađanima – pozitivne i lijepe priče bivale su sve brojnije. U svakom broju tražila se stranica više pa su u godinu dana naše Primorske novitadi narasle s 36 na čak 48 stranica.

U stvaranju svakog novog broja Novitadi ono što me je činilo posebno sretnom jest osjećaj da kroz pripremu novina stvaramo kronologiju pozitivnih promjena u našem Gradu, da svjedočimo o Gradu koji napreduje i raste! S našim Gradom, rastao je i naš list! Iz ovoga broja Novitadi u uvodniku ću izdvojiti samo
jednu crticu – činjenicu da je ove godine u Gradu Crikvenici 10 prvašića više sjelo u školske klupe nego 2015. godine, u kontru svim lošim statistikama koje ukazuju na smanjenje broja prvašića na razini naše domovine!

Sve te pozitivne priče, ljudi koji žive i vole ovaj Grad inspirirale su nas, cijelu ekipu koja radi na Novitadima, da se sa svakim brojem trudimo da ovaj list bude bolji, ažurniji i zanimljiviji! Ipak, ono što je puno važnije, nadam se da su te priče svih potaknule da još više volimo ovaj Grad i još snažnije želimo da raste, bude bolji i ljepši!
Na kraju, poželjet ću nam još puno dobrih, pozitivnih priča koje će puniti stranice Novitadi, a Vi uživajte u najnovijem broju i do sljedećega, srdačan pozdrav!

SILVIA CRNIĆ

DIGITALNA BROŠURA

Top