Primorske novitadi 01/2015
Objavljeno: 23.09.2015.
Preuzmite u digitalnom obliku list Grada Crikvenice. Primorske novitadi broj 1. rujan 2015.

Danas je izašao prvi broj lokalnog glasila Grada Crikvenice. Novo glasilo nosi naziv Primorske novitadi, a izlazit će kao dvomjesečnik na ukupno 32 stranice formata B4. Primorske novitadi u cijelosti će biti tiskane u boji, a ukupno će se tiskati 5000 primjeraka svakog broja. Vrlo je bitno istaknuti kako su Primorske novitadi potpuno besplatne za čitatelje.

Primorske novitadi dostavljat će se na kućne adrese naših građana, a također svoj primjerak Primorskih novitadi moći će potražiti u Gradskoj upravi Grada Crikvenice, Gradskoj knjižnici i čitaonici, blagajnama komunalnih poduzeća, ili pročitati u kafićima (čiji vlasnici budu za to zainteresirani) i sličnim mjestima.

Online izdanje novina bit će dostupno na internetskoj stranici Grada Crikvenice.

Novim lokalnim glasilom nastojat ćemo naše građane izvještavati o projektima, investicijama, popratiti sve događaje i manifestacije koje se odvijaju na području našega Grada.  Novitadi  će slaviti rad, promovirati stručnost i marljivost, širiti optimizam, vedrinu i pozitivne osjećaje te u prvi plan stavljati, "malog"˝ čovjeka, građanina našega grada.

Nit vodilja bila nam je stvoriti novinu u kojoj ćemo predstaviti svakodnevni život našega grada i ono najvrjednije što ima, njegove ljude. Također, posebna želja nam je bila ponovno oživjeti naše drago "Ča" pa će dio tekstova biti pisan čakavštinom.

Kroz sve brojeve Primorskih novitadi, moći ćete pratiti rubrike kao što su: poduzetništvo, sport, socijalna politika, domaći čovik, kultura, ča je ča, nonin pijat, naši mići, za krepat i još pregršt zanimljivih tema. Također, u svakom broju nalazit će se i aktualne servisne informacije, a već u prvom broju možete potražiti vozni red crikveničkog City busa. U svakom broju, kroz anketu upitat ćemo i građane što misle o određenoj temi.
Također, želja nam je da i građani svojim komentarima i preporukama na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sudjeluju u kreiranju novina. Građani će nam moći slati i svoje umjetničke fotografije snimljene na području Grada, a u svakom broju ćemo objaviti fotografiju koju urednički savjet Primorskih novitadi odabere kao najbolju.

Svim zainteresiranim poslovnim subjektima, omogućeno je oglašavanja putem zakupa novinskog prostora po pristupačnim cijenama.

Molimo sve zainteresirane vlasnike kafića da nam se jave ukoliko u svojim objektima žele primati Primorske novitadi.

DIGITALNA BROŠURA

Top