Primorske novitadi 18/2018
Objavljeno: 19.09.2018.

Dragi čitatelji, ove jeseni naše Primorske novitadi dobivaju novo „ruho“.

Izašao je 18. broj Primorskih novitadi u sklopu projekta Regional pa će Primorske novitadi Grada Crikvenice odsad izlaziti s Glasom Vinodola Općine Vinodolske. Osim što će biti dostavljene u sve domove na području našega grada, Primorske novitadi će biti vidljive i na mrežnim i Facebook stranicama Grada Crikvenice i na mrežnim stranicama Novog lista.

Za one koji vole osjetiti dodir novinskog papira uz jutarnju kavu, Primorske novitadi će biti prilog Novom listu te na taj način vidljive diljem naše Hrvatske.

Na stranicama novoga broja Novitadi naš gradonačelnik upoznat će Vas s izradom Strategije razvoja turizma. U ovome broju donosimo Vam vijesti o događanjima vezanima uz proslavu Dana grada, intervju s Markom Toljom i legendom šahovskog svijeta Garryjem Kasparovom. Naš sugovornik u rubrici Domaći čovik je Marijan Katunar, dobitnik nagrade za životno djelo Grada Crikvenice.

Tema broja su Naši mići, u sklopu koje Vas upoznajemo sa svim aktivnostima koje Grad Crikvenica provodi na dobrobit djece i mladih.

Na stranicama Primorskih novitadi naći ćete sve o brojnim događanjima za vrijeme turističke sezone, informiramo Vas o međunarodnoj šahovskoj akademiji u Crikvenici te predstavljamo dva nova velika investicijska projekta, a to su novi sportski kompleks u Gornjem kraju i projekt izgradnje novog crikveničkog groblja.

U Obljetnicama Vas upoznajemo s Ivanom Skomeržom – inovatorom, a u rubrici Poduzetništvo predstavljamo Vam priču o najprepoznatljivijoj slastičarnici u gradu Crikvenici.

Mnogo zanimljivih tema očekuje Vas u ovom broju u dijelu kulture, od predstavljanja novih knjiga Ljerke Car Matutinović, Mirjane Klement i Đurđice Dusper, do otvaranja nove – stare Gradske galerije Crikvenica, izložbi u Muzeju i aktivnosti Gradske knjižnice.

Sportske stranice informiraju vas o godišnjici odbojkaškog kluba Crikvenica, vaterpolskoj mladeži te motociklizmu u Crikvenici.

Nadamo se da će Vam se svidjeti novo „ruho“ naših Primorskih novitadi; hvala svima koji su nam pomogli svojim pozitivnim komentarima, razmišljanjima i prijedlozima kako bi naše novine bile sve bolje.

Silvia Crnić

 

 

Top