Primorske novitadi 23/2020
Objavljeno: 27.06.2020.
Dragi čitatelji, pred vama se nalazi dugoočekivani broj vaših i naših Primorskih novitadi. U izazovnom razdoblju, koje je nasreću za nama, Novitade nismo izdavali o čemu smo vas prethodno i obavijestili.

Prije svega, dragi čitatelji, od srca vam želim zahvaliti na uzornu ponašanju i poštovanju mjera, zbog čega smo bili primjer grada u uspješnoj borbi protiv koronavirusa. Posebnu zahvalu upućujem i svim ljudima dobre volje i otvorena srca, a koji su bili na raspolaganju za bilo kakvu pomoć drugima. Crikvenica je kao i nebrojno puta pokazala svoje veliko srce! Nastojali smo ne dozvoliti da stane život u našoj Crikvenici. I uspjeli smo – radimo, gradimo i ulažemo u naše odgojno-obrazovne ustanove, velike investicije, projekte… Tako ćete u temi broja čitati o investicijama koje su u tijeku, ali i onima koje će uskoro započeti. Kroz ovo krizno razdoblje koronavirusa naši su poduzetnici jedna od skupina koja je bila najviše pogođena i upravo smo njima pomagali brojnim mjerama i olakšicama. I dalje kontinuiramo osluškujemo njihove potrebe i pratimo stanje na tržištu kako bismo mogli kreirati nove mjere i biti im od pomoći.

Sve naše ustanove, škole i vrtići morali su prestati raditi, no naši učitelji i učenici vrlo brzo i uspješno prilagodili su se na nov način izvođenja nastave. Pročitajte kako su provodili vrijeme kod kuće i kako je bilo raditi i učiti "na daljinu". U koroni smo vidjeli kako se život i na ovaj način može odvijati pa smo načas zastali i uživali u ljepotama koje zbog užurbanosti današnjice nismo primjećivali. Stoga ne bih rekla da je koronavirus sa sobom donio samo loše, već nas je zasigurno naučio kako cijeniti sve ljepote koje imamo u svojoj neposrednoj blizini i uživati u njima.

Pred nama je izazovno vrijeme. No naš povoljni geografski položaj, dobra prometna povezanost te ljepote našeg kraja zasigurno će i ove godine biti motiv dolaska na crikveničku rivijeru. Kako bismo skrenuli pozornost na nas i sve ono lijepo što nudimo našim gostima, pokrenuli smo i promotivnu kampanju Rivijera Crikvenica – sigurno lijepa!

Vjerujemo da ste promotivni video već imali priliku i pogledati, a prekrasne fotografije sa snimanja promotivne kampanje možete pronaći i u ovom izdanju lista našeg
Grada. Zahvaljujem vam na strpljenju za novi broj Primorskih novitadi, želim da uživate u čitanju i onom što smo pripremili za vas te vas srdačno pozdravljam!

 

Top