NOGOMETAŠI CRIKVENICE ODRŽALI PRVI TRENING
Objavljeno: 21.07.2016.

Na Gradskom stadionu, nogometaši Crikvenice održali su prvi trening, koji će ostati zabilježen po dva detalja. Nikada u posljednjih deset godina Kirci nisu ranije počeli sa pripremama, a što još više raduje - nikada na prvom okupljanju kraj Dubračine nije bilo više nogometaša.
Čak 18 ! A opravdano su izostala osmorica...

Treneru Gajzleru na prvo okupljanje su se odazvali: Srok, J. Fazli, Butorac, Kuna, Vukelić, Smojver, Buršić, Firkelj, Mijolović, Vrbos, novi igrači Frančišković, Merle, kadeti Škoro, Prpić, Štefić, te Andrija Berišić (Dubrava), koji je na probi u Crikvenici.

Treba reći da su trenirala i dva nadarena mladića koji više ne igraju u Crikvenici, Andrija Filipović (Rijeka-inozemstvo?) i Ivan Lukarić (Gorica), ali u svojem rodnom gradu bruse formu za predstojeće zadatke.

Nedostajali su zbog radnih obaveza Lekaj, K. Fazlji, Xeladini, Rubčić, Gašparović, Mazzarolli, te Talić i Imamović, igrači iz BiH, koji će se uključiti u pripreme nešto kasnije. Opravdano odsutni igrači trenirati će sa novim trenerom Crikvenice po posebnom programu, te u jutarnjim ili kasno večernjim terminima, s obzirom da Crikvenica od ovoga ljeta ima pomoćni teren sa rasvjetom.

Trener Gajzler vrlo je pomno birao protivnike u pripremnim utakmicama, koje će početi odmah nakon velikog koncerta Željka Joksimovića na Gradskom stadionu 29. srpnja.

Opatija dolazi u Crikvenicu dan kasnije, a već 3. kolovoza gost na Gradskom stadionu je Novigrad, novi drugoligaš.

Dva dana kasnije na tradicionalnom turniru u Krivom Putu igrati će Nehaj, Halubjan, Crikvenica i domaćin Bunjevac-Gavran. Već 7. igra se ponovno u Crikvenici sa Markuševcem, tradicionalnim sportskim prijateljima iz Zagreba, a 10. će Kirci ugostiti Lošinj. Slijede dvije utakmice sa klubovima sa Zlatnog otoka. Na stadionu Josipa Pepija Uravića Crikvenica će igrati 13. dok Vihor iz Baške dolazi pod Kotor 20. kolovoza. Planirana je i utakmica sa Kraljevicom (27), ali se u to vrijeme već odigravaju utakmice 1. I 2. kola kupa NS PGŽ Rijeka, pa će sigurno doći do pomaka u ovom terminu.

Deset utakmica više nego dovoljno za uigravanje linija, jer Crikvenica u novo prvenstvo kreće sa mnogo većim ambicijama nego proteklih godina. I sa dosta novih igrača, novim trenerom što iziskuje nešto dužu prilagodbu.

Top