Rukomet - odlična pripremna utakmica
Objavljeno: 03.02.2017.
Deset dana uoči početka nastavka proljetnog dijela prvenstva treneri obje ekipe mogu biti zadovoljni igrom svojih ekipa.
Iako su nedostajale neke udarne igračice kod Mladena Prskala (Tus na službenom putovanju u Dubaiu, Butković bolesna, Papić škola) Murvica će se sigurno spremno nastaviti boriti za naslov prvakinja lige, Milica Dorić ima dobru ekipu (nedostajala Konta) sa kojom će ukoliko prikaže igru sa ove ogledne utakmice sigurno izbjeći opasnu zonu ispadanja.

Kod Murvice odlične sve tri vratarke, vanjska linija, te Grozdek, sestre Pešut i Ljubanović koje su odlično iskoristile svoju minutažu.

Kod Senije odlična Cvjetičanin, te Kika Vrkljan ne tako davno kadetska reprezentativka Hrvatske i bivša igračica Lokomotive. Sada je na studiju u Rijeci i za Seniu će predstavljati veliko pojačanje. I ždrijeb ide na ruku ekipi iz Senja, koja prve dvije utakmice na proljeće igra pred svojim gledaocima.

Za bolje poznavatelje ženskog rukometa u Rijeci, veliki dio igračkog rostera u obje ekipe bio je svojevremeno nositelj igre u Orijent-Presoflexu (Skorić, Juričić, Debelić, Bradanović, Samardžić, Zugan) uz Kontu i Spahićku koje su nedostajale u sastavima.

Sabina Soahić registrirana je za Murvicu za koju je igra prije 4-5 godina, a u međuvremenu je branila i u Umagu, Piranu...

Fizički vrlo dobri pripremljena Murvica u srijedu će odigrati posljednju pripremnu utakmicu sa Zametom u Rijeci.

S. Lončarić
 
Top