Sreća opet mimoišla rukometaše Crikvenice
Objavljeno: 13.02.2017.
Sreća je ponovno prohujala pokraj Gradske sportske dvorane, u trenucima kada igra Crikvenica. Nepuna sekunda dijelila je domaće igrače od zasluženog boda. Noa Tunić bio je malu nijansicu brži od semafora.
Anđelko Frković-Frko legendarni član uprave i posade nekada crikveničkog sportskog „Titanica“ zavapio bi – „Do kad...!“ Opravdano.

U ovom prvenstvu sličan scenarij vidio se je i u nekim prethodnim epizodama. Metković (28:29), Biograd (28:29), Hrvatski dragovoljac (27:26), Solin (23:23), Kozala (23:23)....Pet utakmica i samo pet bodova više na kontu bili bi dovoljni za obećavajuće temelje hvatanja borbe za ligaški status. Ovako...

Novi (stari) trener Senko Smoljan upustio se je više nego odvažno u borbu spašavanja kluba koji je već poduže vremena u krizi.Da stvar bude gora, tijekom zime otišlo je još tri igrača. Prvi strijelac Bruno Derossi (Mladi rudar), Mutiši, Mijić (Mornar).

I sa tim sastavom krenuo je višekratni spasitelj u borbu sa nemogućim. Cijelu utakmicu Crikvenica je igrala dobro. Borbeno u obrani, mudrim kreiranjem napada.

Tomislav Huljina sa ligaškim stažom sasvim sigurno većim od svih igrača na terenu u obje momčadi. Izuzev Alvara Naćinovića na gostujućoj klupi.

Reći će poslijeutakmice Cico-Kristijan Brozović i Ale da je bilo utakmicu teško i gledati, a kamo li participirati u igri na terenu.

„Igrao se je chi fa meno većim dijelom utakmice“ – reći če gosti nakon utakmice.

Najpoznatiji sportski tata u gledalištu, Dado Filipović (Petra sjajna rukometašica Murvice, Luka motor nogometaša Vinodola) dodati će – „Jedna od najboljih utakmica koje sam u posljednje vrijeme gledao u Crikvenici“.

Na početna 1-4i 4-7 vodstva odgovarala je spremno Crikvenica, u nastavku i vodila u više navrata. Odlični vratari Dražen Sertić kod domaćina, Rak i Loparac kod gostiju davali su intonaciju utakmici.

Šteta, velika šteta...

CRIKVENICA 25 (11) - KOZALA 26 (11)
CRIKVENICA Gradska sportska dvorana. Gledalaca: 120. Suci: Cupek –Kožuhar (Garešnica).

CRIKVENICA: Dražen Sertić, Daskijević 9 (1), Stupar, Marušinac, Mudražija, Huljina 5, V. Derossi, Karaula 1, Benić, Stanić 1, Svetić 3, Kapelari 1, Mazzarolli 2.

KOZALA: Pešić, Tubić 3, Buneta 5 (1), Ljevar 1, Briški 3, Barišić 3, Anić, Rak, Milih, D. Islamović 5, A. Islamović, Loparac, Vozila 6 (3).

Sedmerci: Crikvenica 1 (1), Kozala 6 (4).
Isključenja: Crikvenica 8 minuta, Kozala 4 minuta.

S.Lončarić

 

Top