Djevojčice Murvice sa dvije pobjede blizu PH
Objavljeno: 14.02.2017.
Gostovanje Murvice u Ogulinu,u okviru 1. HRL za djevojčice (2002. godište i mlađe) bilo je zahtjevno, ali na kraju maksimalno učinkovito.
Dok je ekipa Zvonimira Kutije znala prema procjenama i odnosu snaga da je bolja od Ogulina, utakmica sa Karlovcem bio je pravi izlučni derbi za ishodovanje ulaznice na završni turnir Prvenstva Hrvatske. Pobjeda u ogledu sa Karlovcem isključila bi dvojbe u stilu „ili – ili“.

Na terenu je bilo jako teško i neizvjesno. Murvica je vodila tijekom cijele utakmice, do posljednjih 5 minuta kada su igračice Karlovca preokrenule rezultat i povele 12:13.

U tim trenucima na scenu stupaju Nika Car i Dilja Lekaj i na veliku radost svih igračica i trenera dolaze do izuzetno vrijedne pobjede, koja ponovno otvara put na Prvenstvo Hrvatske u Umag.

Pa kakvo bi to bilo Prvenstvo Hrvatske bez Murvice...

I ta tvrdnja nije bez osnova. Sve selekcije Murvice koje su se natjecale prošle godine u liga sustav natjecanju, završile su i na završnici PH.

Rezultati kruga koji se je igrao u Ogulinu:

KARLOVAC – OMIŠALJ 24:13
OGULIN – MURVICA 13:26 (9:13)
OMIŠALJ – OGULIN 26:12
MURVICA – KARLOVAC 14:13 (9:5)

MURVICA: Brkljača, Lončarić 3, Nika Car 4, Patricija Car 1 (1), Tomić 3, Matijašić 8 (2), Talan 2, Krešić 6, Lekaj 9 (1), Butorac-Breber 1, Tomičić, Vidović, Miculinić 3. TRENER: Zvonimir Kutija.
 
Top