Nogomet - pripremna utakmica
Objavljeno: 20.02.2017.
Crikvenica je u drugoj uzastopnoj utakmici postigli pet pogodaka, ali u mrežw Forgića i Jedrlinića vratara županijskih ligaša Rječine i OŠK Omišlja.
Utakmica sa Jedinstvom iz Bihaća u nedjelju (15,00) bi trebala pokazati koji su dometi novog proljetnog kadrovskog izdanja kiraca, koji su se vrlo uspješno pomladili. Doslovno u hodu. Merle, Kustić, Maretić, Pravdica djeluju poletno. Ugodno osvježenje...

Ugodan vjetar čarlija i sa strane gostujuće momčadi. Trener Nazif Musić, koji je OšK vodio u drugoj polovinci jesenskog dijela prvenstva na čelu je momčadi. Igrači koji su u Crikvenici odigrali probne minute obećavaju, primjetan je kadrovski iskorak u administrativnim poslovima, koji se manifestiraju kroz transparentniji nastup kluba, kao temelj rezultata, koji uz financijsku konstrukciju kluba ne bi smjeli izostati.

Crikvenica je odigrala skoro sat vremena sa igračem manje. Nakon kornera Vukelić je reagirao nesportski i nesmotreno. Crikvenica je nastavila sa realizacijom, a OŠK je u nastavku imao svoje prilike.

Svakako da je najveća bio kazneni udarac koji je Škoda izveo vrlo ležerno, a Srok prozreo namjeru i obranio najstrožu kaznu.

CRIKVENICA 5 - OŠK OMIŠALJ 0

Crikvenica Gradski stadion. Gledalaca: 45. Sudac: Polić (Šmrika).
Strijelci: 1:0 - Rubčić (22), 2:0 - Buršić (29), 3:0 - Butorac (36), 4:0 -Buršić (42), 5:0 - Maretić (73).

CRIKVENICA: Srok, Merle, Kustić, Smojver, Vukelić, Xeladini, Frančišković, Kuna, Buršić, Butorac, Rubčić (još su igrali: Fazlji, Škoro, Pavičić, Mijolović, Maretić, Pravdica, Prpić).
OŠK OMIŠALJ: Jedrlinić, Turčić, Žuvić, Zec, Gržetić, Jerčinović, Prpić, Škoda, Dajdžić, Beganović, Zahirović (još su igrali: Dunđek, Stanivuk, Ilijić, Dukić, Kostelac, Muzafer, Lukšić).

Crveni karton: Vukelić (35. grubi prekršaj nakon kornera).

S. Lončarić
Top