Svi putovi vode u Senj - gostvanja naših klubova
Objavljeno: 22.03.2017.
I nailazeći vikend proteći će uglavnom u gostovanjima naših klubova.

Svakako da je na prvom mjestu gostovanje nogometaša u Senju. Meterolozi najavljuju lijepo vrijeme, posljednja je subota po starom računanju vremena, pa predlažemo da naši nogometaši sa Vašom nazočnošću na tribinama dobiju logističku pomoć u ovoj vrlo važnoj utakmici. Kirci još nisu osvojili prvi proljetni bod, iako su protiv Lošinja i Pazinke odigrali vrlo dobru utakmicu. Vrijedi se malo provesti do Senja, utakmica se igra u 15,30 sati i pogledati ovu utakmicu, 19. kola MŽL NS Rijeka.

Također u subotu (19,00) u Gradskoj sportskoj dvorani rukometaši će ugostiti Solin, u okviru utakmice 1. HRL-jug.

U subotu (12,30) ŽOK Crikvenica igra u Dvorani Mladosti utakmicu sa ŽOK Sušak.Radi se o utakmici PGŽ skupina B, u kojoj se igra za poredak od 8-15 mjesta.

Najaktivniji su naredni vikend rukometaši svih uzrasta, što i nije posebno čudno,jer su natjecanja u punom jeku, a igraju se i utakmice mlaših uzrasnih kategorija.

Uz spomenutu Crikvenicu koja igra pred svojim gledaocima, Selce gostuje u Puli kod Arene, dok će Mornar na gostovanje u Karlovac.

Murvica igra u nedjelju (18,00) sati u Dvorani Mladosti protiv Zameta II. Vrlo važna utakmica za rukometašice, u kojoj će Zamet učiniti sve da pobijedi ekipu Mladena Prskala. U prilog tome ide činjenica da domaćin namješta termin promjenom domaćinske dvorane (igra se na Trsatu, a ne na Centru Zamet !), kako bi igračice prve ekipe koje u subotu igraju u Sesvetama mogle stići zagirati protiv Murvice.

Mlade uzrasne kategorije naših rukometnih klubova zauzele su Gradsku sportsku dvoranu u nedjelju. U prijepodnevnim satima igraju djevojčice (11-14,30), a poslije podne dječaci.

U konkurenciji 1. HMKL-zaoad za dječake igraju Umag, Buje, Senj i Mornar, a utakmice se nastavljaju odmah nakon mlaših kadetkinja. Mnogo mladosti i rukometne budućnosti...

U okviru 1, Hrvatske mlađekadetske lige-zapad za djevojčice u krugu koji se igra u Crikvenici igraju Liburnija Opatija, Omišalj, Zamet i Murvica.

Nedjelja je termina i za nogometaše-kadete Crikvenice koje put vodi na Krk, gdje će u 4. kolu 2. HL skupine 2 na Stadionu Josip Uravić Papi pokušati doći do prve pobjede protiv domaćina. Utakmica se igra u 14,30 sati.

S. Lončarić

 

Top