Rukometaši Crikvenice ugodno iznenađuju
Objavljeno: 27.03.2017.
Realna podjela bodova u utakmici u kojoj su igrači trenera Senka Smoljana ponovno ugodno iznenadili vrlo zrelom igrom u fazi dok se stvara momčad za budučnost.

U posljednjih 5 minuta Crikvenica je imala dva i jedina vodstva na utakmici golovima Daskijevića, u konačnici ipak nisu bili dovoljni za novo iznenađenje.

Zanimljiva je povijesna povezanost za utakmice ova dva kluba, koji su se sastali na isti dan i točno prije osam godina. I dok na domaćoj klupi nije participirao niti jedan akter iz utakmice o kojoj smo pisali u rubrici „Dogodilo se je na današnii dan“ u sastavu Solina bilo je poprilično igrača, koji su već igrali u Crikvenici. Cijela sedmorka – Ćičerić, Maleš, Smoljo, Vrgoč, Radnić...

Bez obzira na konačni učinak rukometaša Crikvenice na kraju ovogodišnje sezone, u nastavku prvenstva mladoj momčadi trenera Smoljana trebala bi veća podrška, jer što su prezentirali i u utakmici sa Solinom vrijedno je pozornosti.

1.HRL – JUG – (M) 17. KOLO

CRIKVENICA 31 (15) - SOLIN 31 (18)
CRIKVENICA Gradska sportska dvorana. Gledalaca: 70. Suci: Baić -Šulekić (Novska).

CRIKVENICA: Sertić, Mudražija, Daskijević 8, Marušinac, Stupar, Posarić, Melon 6, Huljina 2, Benić, Stanić 8 (1), Svetić 3, Kapelari 4, Mazzarolli. TRENER: Senko Smoljan.
SOLIN: Režić, Maleš, Perak, Ćićerić 4, Smoljo 7 (5), Boban, Pojatina 2, Musulin, Ninčević 4, K. Vrgoč 2, Perčin, Radnić 3, F. Vrgoč 9, Škomrlj 1. TRENER: Jakša Bužančić.

Sedmerci: Crikvenica 1 (1), Solin 4 (4).
Isključenja: Crikvenica 6 minuta, Solin 2 minute.

S. Lončarić

 

Top