Drugo poluvrijeme istopio nade Kiraca
Objavljeno: 03.04.2017.
Rukometaši Crikvenice do odmora gajili su nade protiv drugoplasirane momčadi 1. HRL-jug. Rudar gaji nade da dohvati vodeći Karlovac, a gosti su doputovali sa tankim igračkim rosterom.
Zanimljivo da su se na strani domaće momčadi našli i neki rukometaši koji su u nekim zlatnijim danima rukometa pod Kotorom ostavili vidnijega traga. Derossi, te vratari Brajnović i Juričić... Vrlo mali broj prijatelja sporta i rukometa zna podatak da je vratar Rudara Juričić, koji je inače član RK Zameta (dvojna licenca), sin Đeni Pilaš igračice Mornara sa početka 80-godina. Prave Dramaljke... Otvorili su gosti utakmicu vrlo nadahnuto i poveli 2:5, a sustignuti su pri rezultatu 8:8. Do odmora otpor je bio vrlo dobar, da bi početkom nastavka potpuno nestao. Rudar je krenuo velikom serijom 8:0 i utakmica je već početkom nastavka odlučena.
Više sreće i znanja drugi puta...

MLADI RUDAR – CRIKVENICA 35:26 (14:13)
LABIN Sportska dvorana Franko Mileta. Gledalaca: 350. Sutkinje: Pahor – Trbović (Rijeka).

MLADI RUDAR: Ružić, Vlačić 1, Franković 5, Štucin 2, Mileta 6, -Derossi 4, Bonić 5, Griparić 3, Brajković, Bučaj, Kostić 1, Stipčić  3.
CRIKVENICA: Dr. Sertić, Daskijević 11, Marušinac, Da. Sertić 3, Stupar 1, Melon 4, Huljina 2, Karaula, Benić, Stanić 3, Svetić 2, Kapelari.

Sedmerci: Mladi rudar 1 (0), Crikvenica 6 (5).
Isključenja: Mladi rudar 4 minute, Crikvenica 2 minute.

S. Lončarić
Top