Selce punim plućima žive ponovno za rukomet
Objavljeno: 04.04.2017.
Iako je termin bio dosta nezgodan (nedjelja, 20,00) u Gradsku sportsku dvoranu nakon dramatične utakmice u kojoj je Mornar osvojio velike bodove istekom vremena, počeli su stizati novi navijači. A ostali su i stari, svi koji vole rukomet i sport.

I sigurno nisu požalili. Odlično ozračje, 187 gledalaca brojka je koja dobro zvuči s obzirom i da se je na TV mogla pratiti HNK Rijeka.

Stigli su i dečki iz Mantinjade, truba, bubnjevi, ali i novi krasni transparent, 14 metara dugi transparent i efektni natpis RK Selce. Pokrio je cijeli gornji red desne strane dvorane...

Na terenu je igrala dobar rukomet samo jedna momčad. Domaća...

Nekadašnji rukometaši, romantičari sa Matkina napravili su dobar zimski prijelazni rok. Puna klupa znalaca, koje su predvodili dvoznamenkasti Cuculić i Bačić. Naravno i dvoznamenkasti vratar Darko Jeličić, zaštitni znak za Selce.

Veliki posao odradili su kasnije Poštić na crti, brzi Roko Antić ali i drugi vratar Benjamin Čajić koji je „skinuo“ 2 sedmerca, kao i Boske.

Goste je predvodio raznvorsni Ivan Jelić, također sa dvoznamenkastim realizatorski učinkom, ali su izostali igrači koji su ga mogli pratiti u napadačkim namjerama.

Ugodna sportska rukometna večer u kojoj se je sve poklopilo.

SELCE – GOSPIĆ 40 (22) – 29 (16)
SELCE Gradska sportska dvorana. Gledalaca: 187. Suci: KuhE (Samobor) – Prelčec (Zagreb).

SELCE:Krpan 1, R. Antić 3. Brnić 1, Pobor, Orlić, A. Antić 3. Kabalin 2, Poštić 5, Čajić (3+2), S. Antić, Piškulić, Krišković, Bačić 12 (2), Seferagić 2, Cuculić 11 (1), Jeličić (9+2).
GOSPIĆ: Kolačević (3+1), Brkljačić, Blašković 2, V. Antić, Čović 2 (1), Jelić 11 (1), Jelinić 2, Udiljak 3, Bašić 1, Stipetić 4, Pavelić 3, Alić (5+1).

SEDMERCI: Selce 5 (3), Gospić 7 (3).
ISKLJUČENJA: Selce 4 minute, Gospić 8 minuta.

S. Lončarić

 

Top