Prva proljetna pobjeda Crikvenice
Objavljeno: 10.04.2017.
Protekli tjedan bio je prepun uzbuđenja za najstariji i najpopularniji klub u gradu.

Duga serija poraza, koja se je protegla na velikih pet kola upalila je crveni alarm, nakon domaćeg poraza od Orijenta, vršnjaka naših nogometaša. Crveni sa Krimeje, koji će kao i Crikvenica 2019. godina navršiti prvo stoljeće neprekidne akivnosti.

Došao je (ponovno) treći puta vatrogasac, spasitelj. Nije baš iz obližnjeg vatrogasnog doma, ali je tu u klubu, svaki dan – predsjednik Marko Prpić.

Nakon gostovanja na Robertu Komenu i prvog, povijesnog nastupa Kiraca na umjetnoj travi dola je potvrda da se ipak može. Sada se i drugim očima gleda na ulazak Crikvenice u finale kupa NS PGŽ.

Nekoliko odličnih pojedinaca (Rubčić, Buršić,Kuna), svi ostali vrlo dobri. Utakmica slijedećeg 22. kola koja se igra u Crikvenici sa Otočcem, koje vodi nekadašnji strateg Kiraca dati će sigurno odgovor na pitanje, kako će se odvijati nastavak prvenstva naših nogometaša.

Tijekom narednih dana uprava NK Crikvenice izabrati će i novog trenera, koji bi trebao voditi momčad u preostalih osam kola natjecanja u MŽL NS Rijeka.

LOKOMOTIVA - CRIKVENICA 1:6
Stadion Robert Komen. Gledatelja: 50
Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav)

Strijelci: 0:1 Imamović (7), 0:2 Rubčić (14), 0:3 Buršić (21), 0:4 Buršić (55), 0:5 Rubčić (66), 1:5 Todorović (68), 1:6 Kuna (87)
Žuti kartoni: Maoduš (Lokomotiva)

LOKOMOTIVA: Mustapić, Pribanić (45 Maoduš), Radoslović, Alinčić (66 Krmpotić), Fumić (71 Sušlić), Paić, Smolić-Ročak, Kuši, Todorović, Županec (46 Popović), Kalanj (46 Čubelić)
CRIKVENICA: Srok, Merle (82 Prpić), Mazzarolli (79 Mijolović), Xheladini, Vukelić, Frančišković, Rubčić (82 Maretić), Kuna, Imamović (76 Pravdica), Butorac, Buršić (76 Kustić).

S. Lončarić

 

Top