Krenuli po trobod, zadovoljni i bodom
Objavljeno: 18.09.2017.
Na tehnički najsloženije gostovanje Crikvenica je otišla bez Kune (radne obaveze). Preko dva mosta, vožnje trajektom i prelaska preko tri otoka na Čikatu je Crikvenica osvojila bod.

Planirala je u najavama i trobod, s obzirom da domaća momčad u dosadašnjem tijeku prvenstva nije niti jednom pronašla put do protivničke mreže.

Nakon utakmice treneri su bili oprečnog raspoloženja.

Trener domaće momčadi Dean Škoda žalio je za primljenim pogotkom koji je na kraju odnio dva boda sa Čikata:
- Teška utakmica i vidjela se velika borba na terenu. Poveli smo zasluženo iz kaznenog udarca, ali smo na žalost pred kraj susreta primili pogodak. Morali smo promjeniti nekoliko igrača, te ulaskom mlađih vidjelo se neiskustvo koje je na kraju presudilo. Na kraju moramo biti zadovoljni osvojenim bodom, vidi se pomak u igri i ukupno gledajući sve ide na bolje, rekao je Škoda.

Crikvenica je do boda stigla pogotkom u 81. minuti, pa gostujući trener ne bi smio biti nezadovoljan:
- Baš tako. Koliko god sam bio nezadovoljan, jer mislim da imamo kvalitetniju momčad, na kraju moram biti zadovoljan bodom. Lošinj nije tako loša močad kao što pokazuje ljestvica, oni su se skupili pred prvo kolo. Dignuli su se nakon tri utakmice, ali smo ipak morali iskoristiti našu kvalitetu. Koliko god sam nezadovoljan  našom fizičkom spremom zbog netreniranja, ipak smo spremniji od Lošinja. Pogodili smo stativu i prečku, dobili smo pogodak iz penala koji je postojao, ali nismo smjeli doći u takvu situaciju, kaže trener Crikvenice Teo Ivić. 

LOŠINJ – CRIKVENICA 1:1
Igralište Čikat. Gledatelja: 50
Sudac: Tomislav Frlan (Podhum)
Strijelci: 1:0 A. Mrvac (36-11 m), 1:1 Rubčić (81)
Žuti kartoni: T. Mrvac (Lošinj)

LOŠINJ: Popović, Golubić (90 Vlakančić), Jergović, Erceg, Kauzlarić, Jurić (76 Antoninić), A. Mrvac, Marković (58 Babić), Gršković, Malović (45 Šepuka), T. Mrvac (64 Jerneić)
CRIKVENICA: Stipanov, Mazzarolli, J. Nemetz (71 Mijolović), Matešković (74 Vukelić), Smojver,  N. Nemetz, Rubčić, Prpić (62 Njegovan), Petrović, Butorac, Begić

S. Lončarić

 

Top