Vinodol preokrenuo susjede iz Crikvenice
Objavljeno: 11.10.2017.

Rubčićev fantastični korner u 14. minuti utakmice išao je direktno u domaći gol, a da se ništa ne prepusti slučaju pobrinuo se Jure Njegovan koji je loptu pospremio za vodstvo gostiju.

Crikveničani su imali nešto više prilika tokom utakmice od domaćina, ali iznimno borbeni domaćin do kraja susreta ipak je uspio preokrenuti susjede iz Crikvenice.

U drugom dijelu duel Mijolovića i Radetića sudac Skender dosuđuje kao kazneni udarac. Ispravnost duela teško je procijeniti, valja se samo složiti s tom odlukom glavnog suca Skendera koji je taj duel uspio vidjeti s kruga na centru igrališta.

Do kraja susreta još jednom su domaćini zatresli mrežu vratara Stipanova. Mataija je ubacio loptu u kazneni prostor, a glava Radetića posprema istu iza Stipanova u maniri Kramarića za 2-1.

VINODOL 2 - CRIKVENICA 1
Novi Vinodolski. Igralište Bahalin. Gledatelja: 100

Sudac: Slaven Skender (Rijeka)
Strijelci: 0:1 Njegovan (14.), 1:1 Dunković (75. – 11m), 2:1 Radetić (88.)

VINODOL: Šimić, Mataija, Smolčić ( od 56. Šmit), Lagumdžija, Lenac, Tomić, Peričić (od 68. Dunković), Filipović, Petrinović, Buljat (od 45. Radetić). Trener: Eduard Butković.
CRIKVENICA: Stipanov, Prpić, Vukelić, Matešković, Smojver (od 25 Mijolović), Nemetz, Rubčić, Merle, Petrović, Butorac, Njegovan ( od 45 Kuna). Trener: Teodor Ivić.

Igrač utakmice: Deni Rubčić

S. Lončarić

 

Top