Radionica: Uđi u tijelo i pokreni ga za zdravlje sa Ivanom Bavčevićem
Objavljeno: 19.04.2017.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica poziva vas na radionicu UĐI U TIJELO I POKRENI GA ZA ZDRAVLJE sa Ivanom Bavčevićem 22. 04. 2017. god. (petak) od 16,00 do 19,00 sati u hotelu Internacional u Crikvenici.

U sklopu tradicionalnih dana iscjeljivanja pod nazivom „Od srca srcu“, koji se ove godine održavaju u sklopu projekta „Crikvenica zdravi grad“ ponovno će nam se pridružiti naš gotovo redoviti i izuzetno dragi gost Ivan Bavčević, uspješni i međunarodno priznati duhovni učitelj i iscjelitelj te utemeljitelj i programski voditelj Centra svijesti iz Zagreba, sa novom radionicom pod nazivom „Uđi u tijelo i pokreni ga za zdravlje“.

Sve znanje je u nama; u našoj stvarnosti ne postoji ništa osim vanjske refleksije na zapise pohranjene u našem staničnom pamćenju. Sami upravljamo, biramo i kreiramo našu svakodnevnu stvarnost. Pitanje je samo koliko toga činimo svjesno, a koliko se dešava upravljano i ograničavano nama nepoznatim podsvjesnim programima.
Na ovoj radionici će nas Ivan Bavčević, na svoj prepoznatljiv i nenametljiv način, pristupačan svakome, pokrenuti na put svjesnog upravljanja zdravljem u svim našim tijelima koja su međusobno povezana i međuovisna.

NE PROPUSTITE OVU IZUZETNU RADIONICU!

Za ulaznicu od samo 20,00 kn možete prisustvovati cjelokupnom programu i prezentaciji niza tehnika i metoda iscjeljivanja, pomoći i samopomoći, na cjelodnevnoj manifestaciji promotivnog dana iscjeljivanja „Od srca srcu“, od 9,00 do 21,00! Svaka ulaznica ulazi u nagradnu igru!

Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098 353820. www.udruga-kusac.hr

 

Top