Istinska moć vode
Objavljeno: 19.03.2018.
Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja poziva vas na predavanje ISTINSKA MOĆ VODE – ljubav, zahvalnost i ljubaznost u kristalima vode 22.04.2018. god. (ČETVRTAK) od 18,00 sati u Gradskoj Vijećnici u Crikvenici, Preradovićeva 1.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana voda, Snježana Ausić održat će interaktivnu prezentaciju inspiriranu knjigom Masaru Emotoa, japanskog autora, istraživača, naučnika i fotografa, koji je utvrdio da ljudska svijest utječe na molekularnu strukturu vode. Emotoova rad istraživao je uvjerenje da voda može reagirati na pozitivne misli i riječi te da bi zagađena voda mogla biti očišćena molitvom i pozitivnom vizualizacijom, što je dokazao brojnim pokusima i zamrznutim kristalima vode koji mijenjaju oblik ovisno o riječima, mislima i senzibilitetu okruženja. Voda na neki način razumije naše riječi i emocije.

U trenutku začeća oplođeno jajašce sastoji se od 96 posto vode. Novorođenče se u trenutku poroda sastoji od 80 posto vode, tijelo odrasle osobe ima oko 70 posto vode, što znači da život proživljavamo uglavnom u vodenom obliku. Suština ljudskog bića jest voda.

Na ovom zanimljivom interaktivnom predavanju spoznat ćemo kako putem vode, koja razumije naše misli, riječi i emocije, možemo svjesno, uz ljubav, zahvalnost i ljubaznost, pozitivno utjecati na naše zdravlje.

Svi ste dobrodošli i slobodno podijelite ovaj događaj i pozovite prijatelje koje mislite da bi ih moglo zanimati.

Veselimo se Vašem dolasku

 

Top