Novosti

U drugu polovicu srpnja ulazimo mnoštvom zbivanja

U drugu polovicu srpnja ulazimo mnoštvom zbivanja

Zavirite u raspored naših ovotjednih događanja za sve generacije – vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

Jadranovo, više lokacija
15. – 29.7.2023. Dani svetog Jakova
Malo primorsko mjesto svake godine s radošću slavi svoga zaštitnika, svetoga Jakova. Jakovlja je ispunjena programom zabavnog, kulturnog, sportskog i vjerskog karaktera. Sveta misa, glazbene večeri, tradicionalni boćarski turnir i primamljiva gastronomska ponuda samo su dio onoga što vas očekuje. Ovogodišnji Dani svetog Jakova održavat će se od 15. do 29. srpnja, a detalje o ovoj višednevnoj manifestaciji saznajte OVDJE.

17.7.2023. | 21:00 – CRIKVENICA
18.7.2023. | 21:00 – SELCE

Glazbene ljetne večeri
Ima li boljih mjesta-domaćina od Crikvenice i Selca za večeri pune dobre glazbe, ugodnoga druženja, šumova mora, mediteranskog mirisa u zraku?

Zabavljat će nas talentirani glazbenici izvodeći poznate svjetske hitove. Jer glazba ovdje drugačije zvuči. U ponedjeljak, 17.7., u centru Crikvenice zabavljat će nas glazbeni sastav „Coffee Shop Acoustic“, a u utorak, 18.7., u centru Selca veseli trio „In Between“.

18.7.2023. | 19:00 – CRIKVENICA
20.7.2023. | 19:00 – SELCE

Primorska noć
Tijekom ljetnih mjeseci u centru Crikvenice i Selca organizira se zanimljivo događanje pod nazivom Primorska noć. Izlagači će se pohvaliti svojim domaćim proizvodima, poput sira, meda, džema, rakije ili likera koji će poškakljati vaše ukusne pupoljke i probuditi u vama sjećanje na stara vremena. Ne smijemo zaboraviti tradicionalne rukotvorine, koje će vas podsjetiti na vremena kada je igra značila mnogo više nego danas. Vesela je ta naša Primorska noć, jer mjesta odišu nekom posebnom energijom. Spoj tradicije s prizvucima tradicionalnih primorskih pjesama svakako će ostaviti trag u sjećanju na vaš odmor, a nekako smo sigurni da ćete ovdje pronaći nešto zbog čega ćete se poželjeti ponovno vratiti.

Crikvenica, Preradovićeva ulica 18.7.2023. | 21:00

Večer Evergreena
Predivna glazbena večer po prvi puta će se održati na novoj lokaciji – u živopisnoj Preradovićevoj ulici u Crikvenici. Gitaristički duo – Džoni Švarc i Vojko Lončarić odsvirat će najpopularnije evergreene.

Crikvenica, centar
19.7.2023. | 20:00

Večer ribarske tradicije
Vrijednu ribarsku baštinu i važan dio crikveničke povijesti pretočili smo u zanimljivo i edukativno događanje na otvorenom. U opuštenoj atmosferi iskusne ruke ribara pokazat će vam vještinu ribarenja i pletenja mreža, a druženje će dodatno začiniti kapljica dobrog vina i pokoja marinirana srdelica.

Dramalj, lučica Pazdehova 20.7.2023. | 21:00

Melodije s okusom mora
Znate li kako zvuče melodije s okusom mora? Pronašli smo dva savršena mjesta na kojima glazba zvuči još bolje i još više zagrijava naša srca. Čudesna obalna mjesta Dramalj i Jadranovo savršeni su domaćini takvim događajima. Prekrasna priroda, šum mora i romantična atmosfera daju dobro poznatim melodijama sasvim novu dimenziju. Ovotjedni izvođači u Dramlju su Teo Mandžuka y La Mar.

Crikvenica, centar 21.7.2023. | 21:00

Groovy Nights
Ako do sada još niste, upoznajte naše kreatore vrhunske zabave i dobroga groovea. Glazbeni sastav „Grooversi“ su tu kako bi vam tijekom srpnja i kolovoza dizali razinu endorfina. Pripremite plesne cipele, uvježbajte glasnice jer vaš je zadatak da Trg Stjepana Radića održavate u najboljoj plesnoj atmosferi.

Crikvenica, plaža Balustrada 22.7.2023. | 21:00

Open Air Cinema
Cijeli ste dan uživali u suncu i kupanju u moru, a sada bi s ekipom uživali uz dobar film i kokice? Nema problema, ostanite gdje jeste jer smo za Vas i ove godine pripremili kino u prvom redu do mora. Da, dobro ste pročitali, kino dvorana bit će poznata crikvenička plaža Balustrada na kojoj ćete moći uživati u projekciji aktualnih filmskih hitova. Ove subote je na redu filmski hit „I Wanna Dance with Somebody“. Treba li Vam bolja pozivnica?

Selce, centar 22.7.2023. | 21:00

Tribute Nights
Ljetne večeri volite iskoristiti za uživanje u glazbenim evergreenima? Odlično – imamo pravu lokaciju za Vas! Centar Selca i ove godine postaje velika ljetna pozornica na kojoj će tribute bendovi izvoditi neke od svevremenskih glazbenih hitova. Prepustite se ugodnoj atmosferi, zaplešite i zapjevajte s nama. U subotu nas očekuje ABBA tribute. Čekamo Vas!

Crikvenica, Gradsko kupalište 23.7.2023. | 10:00

45. Stolnoteniski turnir
Zabavite se na 45. Međunarodnom stolnoteniskom turniru u organizaciji Stolnoteniskog kluba „Crikvenica“. Podržite svoje favorite na predivnoj lokaciji.

Selce, centar 23.7.2023. | 20:30

Nastup zbora KUD-a “Neven” Selce
Posjetite Selce i upoznajte dio kulturnoga bogatstva. Kulturno – umjetničko društvo predstavit će tradicionalne glazbene izričaje izvodeći primorske skladbe, ali i skladbe iz ostalih krajeva Lijepe naše. Zabavit će nas vrijedni čuvari baštine, mješoviti pjevački zbor KUD-a „Neven“ Selce.

Crikvenica, centar 23.7.2023. | 21:00

Summer Dance
Noć posvećena plesu zasigurno će i vas rasplesati! Glazbeno-scenski spektakl riječke plesne škole „Dansel“, pod vodstvom Elija Bašana, zasigurno će biti nezaobilazno odredište za sve ljubitelje glazbe i raznovrsnih plesnih stilova. Probudite svoja osjetila i uspavane mišiće.

Skip to content