Valentinovo
Kategorija:
Nekategorizirano

Zaljubite se u Crikvenicu(i)! Osjećaj je to koji vam želimo dočarati u Crikvenici i upravo zato Crikvenica svoju ljubavnu priču njeguje već nekoliko godina.

Razmišljajući što posebno možemo pokloniti voljenoj osobi, nastao je i projekt „Drvored ljubavi“. Kroz navedeni je projekt moguće usvojiti stablo na području grada Crikvenice te ga označiti pločicom sa natpisom po želji.

Projekt je veoma dobro prihvaćen te je odjeknuo i izvan granica Lijepe naše, a jedan je i od načina na koji se nastoji ozeleniti područje grada.

Grad Crikvenica svoju ljubavnu priču gradi i kroz srca, okvire za slikanje, koji se nalaze u svim mjestima (Jadranovo, Dramalj, Selce i Crikvenica), Ljubavnu cesticu, mjesta za ljubljenje (Kissing spot) na području cijelog grada te se ponosi i zalascima sunca koji oduzimaju dah i najljepša su razglednica Crikvenice.

Kruna ljubavne priče je i europski projekt I-Archeo S. kroz koji se Crikvenica još čvršće nastojala brendirati kao grad ljubavi kroz itinerar koji je pokazao ono najbolje od ljubavne Crikvenice svojim posjetiteljima.

GALERIJA

Skip to content