Informacije za iznajmljivače
Kategorija:
Novosti

Poštovani iznajmljivači, hvala vam što svojim trudom i zalaganjem svakodnevno unapređujete ponudu crikveničke rivijere o čemu govori i značajan udio privatnog smještaja u ukupnim noćenjima destinacije koji u 2020. godini iznosi visokih 64,42%.

U cilju pravovremene i što direktnije komunikacije, ljubazno vas molimo da nam dostavite vaše kontakt podatke i e-mail adresu kako bismo u budućnosti sve informacije vezane za poslovanje i pogodnosti iznajmljivača mogli dostaviti u što kraćem vremenskom periodu. Vaše ime i prezime, telefonski broj te e-mail adresu dostavite na prijava@tzg-crikvenice.hr. Slanjem osobnih podataka na navedenu e-mail adresu pristajete na uvjete Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka čiji je sadržaj u potpunosti dostupan na /www.rivieracrikvenica.com/privola.

Također vas pozivamo da se zbog jednostavnosti u komunikaciji učlanite u Viber zajednicu za iznajmljivače s područja Rivijere Crikvenica. Zajednica je namijenjena isključivo iznajmljivačima u svrhu bržeg, direktnijeg i pravovremenog pružanja informacija o novostima, aktivnostima i pogodnostima. Ovim putem pozivamo sve iznajmljivače da svojom privolom omoguće da im TZG Crikvenice na ovaj jednostavan način dostavlja informacije.

Pandemija je pokazala da postoje različite mogućnosti komunikacije, a iznajmljivači su bili prisiljeni prilagoditi se korištenju modernih tehnologija pa vjerujemo da je Viber zajednica većini iznajmljivača najjednostavniji način izravnog primanja informacija. Detaljnije informacije o načinu prijave u Viber zajednicu pronađite na www.rivieracrikvenica.com, upitom na prijava@tzg-crikvenice.hr ili osobnim dolaskom u TIC.

Zajedničkim djelovanjem možemo postići još bolje rezultate i povećati kvalitetu turističke ponude Rivijere Crikvenica stoga vas podsjećamo na brojne aktivnosti i projekte koje smo pripremili kao podršku turističkoj industriji na svome području. Zbog specifičnih uvjeta uzrokovanih pandemijom osmišljene su dodatne aktivnosti kao direktna pomoć obiteljskom smještaju na području Grada Crikvenice.

Za više informacija preuzmite privitak.

PRIVITAK:

X
Skip to content